- 1,077
- 1,440
- 113
Bol şans28 tane 1k veren kupon hepsi tek golden yattıktan sonra bu kez böyle oynadım bu arada penaltı kaçmasından yarısı yarısı da iptallerden yattı
29.kuponum bu olsun üst alt almadan direk sallladık bakalım nolacak
Ekli dosyayı görüntüle 183644
şans lazım hocam ya 28 tane kupon hepsi 1k veriyordu lan bi tanesi mi gelmez arkadaş. bu 99 lirada iade bak asıl 99u bjk gs bastım penaltı kaçtı şans gitti mi gelmiyp dün manu gol atar dedik 5 yedi atamadı roma atar dedik direk iptal geldi sonra. ondan önceki gün vs vs her gün direk geliyor zaten o garanti. Yarın milanda da direk gelecek. Direk olur bahsi açan site yok mu oynasam tüm maçlarıma şuan zengindim yemin ediyorumBol şans dostum kasmayınca geliyo kader bizle t..k geçiyo
Genel bişey var ama bankolar dahi gelmiyo hiçbir şekilde üst olacak maç 0-0 bitiyo alt olacak maç 5-5 bitiyo kg olacak maç 5-0 bitiyo )şans lazım hocam ya 28 tane kupon hepsi 1k veriyordu lan bi tanesi mi gelmez arkadaş. bu 99 lirada iade bak asıl 99u bjk gs bastım penaltı kaçtı şans gitti mi gelmiyp dün manu gol atar dedik 5 yedi atamadı roma atar dedik direk iptal geldi sonra. ondan önceki gün vs vs her gün direk geliyor zaten o garanti. Yarın milanda da direk gelecek. Direk olur bahsi açan site yok mu oynasam tüm maçlarıma şuan zengindim yemin ediyorum
✅ 🧐 👏 👏zor da olsa kazandı
aynen dost 300 kaldı şuan sporting maçında sağolsun hakem 2-2 oldu iptal etti sırf lizbon yensin diye şans bi geliyor bi gidiyor bıktım iptal ve penaltı kaçmasından ha bi de direk deneyelim tekrar atarım birazdan yeni konu açarımSonunda kazanmışsın bravo okuduğum kadarıyla Fenerbahçe son saniye basketiyle yenilmiş
Tebrikler dostum çok sevindim kırdın sonunda bacağızor da olsa kazandı
sağolasın devam dost halledeceğiz..Tebrikler dostum çok sevindim kırdın sonunda bacağı
Tebrikler.Kazancın daim olsun.28 tane 1k veren kupon hepsi tek golden yattıktan sonra bu kez böyle oynadım bu arada penaltı kaçmasından yarısı yarısı da iptallerden yattı
29.kuponum bu olsun üst alt almadan direk sallladık bakalım nolacak
Ekli dosyayı görüntüle 183644