- 11,856
- 8,557
- 113
Bizide aciktirdin,,efkale topu bize bıraktı gitti,,kesin karnını doyuruyorÇıkmaz la o kdr.o deilde ne acıktım varya ulan sanki 3 gündür yemek yemedim
Bizide aciktirdin,,efkale topu bize bıraktı gitti,,kesin karnını doyuruyorÇıkmaz la o kdr.o deilde ne acıktım varya ulan sanki 3 gündür yemek yemedim
Barem hiç cikmadiki çıksa belki alırdı hep dusdu baremCesar’ı azıcık çözdüysek bunun arkasında bi tane sigorta olarak aldığı kupon vardır
Bro ben gördüğümde hep yatmış oluyosun la sen.yattikdan sonra görüyorum.ama bana sorsan bu maça üst oynama derdim eksikleri biliyordum.bu maça oynasam dep yener oyniycakdimda para yokduSerdar abi isin icindeyse o kupon bir sekil gelir. Benim rollere hic ugramiyor hep tekten gidiyoruz😅
Ben fırının açılmasını bekliycen galiba bro o kdr acimki midem bagırsaklarimi tesbih olarak cekiyor şuan bı yandanda ciğerlerime tekme atiyorBizide aciktirdin,,efkale topu bize bıraktı gitti,,kesin karnını doyuruyor
soyundum yatıyorum puhahahahaBizide aciktirdin,,efkale topu bize bıraktı gitti,,kesin karnını doyuruyor
Valla sen o ekmeği almadan uyuyamazsin..ajanda sana yemin ))Ben fırının açılmasını bekliycen galiba bro o kdr acimki midem bagırsaklarimi tesbih olarak cekiyor şuan bı yandanda ciğerlerime tekme atiyor
Mikroppp biz dünden soyunuk çıplak yatiyoz,,sen demek kürklü dolasiyordun ))soyundum yatıyorum puhahahaha
Yok be dayı bu hıyarlar bi şey yapamazO son 3luk girmese çok iyiydi lan şimdi faul yapar durur bu mal charlotte
Bro fırın kaçta aciliyor bilmiyorumki ama 2 ekmek alicam 2 3 yumurta kiricam basican yaği tavaya kircam yumurtalar cazir cuzur sonra 1 2 🍅🍅 dograrirm beyaz peynir ve zeytin tammadir göm gitsin en az 1.5 ekmek yiycem.cok geç yatmamam lazım akşama JoJo turnuva varValla sen o ekmeği almadan uyuyamazsin..ajanda sana yemin ))
Erkek adamız ekmeğin ucundanda bizede yolla dsd
Açılmıştır fırın hocamBro fırın kaçta aciliyor bilmiyorumki ama 2 ekmek alicam 2 3 yumurta kiricam basican yaği tavaya kircam yumurtalar cazir cuzur sonra 1 2 🍅🍅 dograrirm beyaz peynir ve zeytin tammadir göm gitsin en az 1.5 ekmek yiycem.cok geç yatmamam lazım akşama JoJo turnuva var