- 15,516
- 2,887
- 113
Fark acildigi icin artik kahveni yudumlayabilorsin dostGelirmi
Fark acildigi icin artik kahveni yudumlayabilorsin dostGelirmi
Fark açıldı işimize geldi dep atamadı iyiki yoksa pakettik simdiSon dk süre eritirler mantığı ile inanıyorum şu an yeşil olacak kupon
Yok kral maç belli biri kaçıyor diğeri kovalıyor hep. Üçlük gelicek NBA bilen bilir. Daha sayı olurSen valla ya ters totem için buradasın ya da laf yiyesin var kral
Barem 264 şuan 10 sayı avanta var.ev yavaşlar diye düşünüyorum hücum süreleri uzar ve belkide 260 bile cikmiycakGelirmi
Sen üst mü verdin kralYok kral maç belli biri kaçıyor diğeri kovalıyor hep. Üçlük gelicek NBA bilen bilir. Daha sayı olur
275.5 üst biter bu netBarem 264 şuan 10 sayı avanta var.ev yavaşlar diye düşünüyorum hücum süreleri uzar ve belkide 260 bile cikmiycak
Gelmesini arzuluyoruz ,,son dakikalar belirlemek artikGelirmi
Biri kaçıyor diğeri kovalıyor her türlü 3 Luk denicekler sürekliNasıl olcak o kardeş
Hadi kral sen kendine bi konu aç orada takip ededur biz geliyoz birazdan275.5 üst biter bu net
5 kere 5 i çarp bakalım kardeş kac ediyor275.5 üst biter bu net
Sen bu işleri bırak kardeş.cok prosun belli oldu su maça 5 dkda 35 40 sayı cikicak dedin su fark varken.sen yol yakınken dön be barem 264 yahu ne 280inden bahsediyosun275-280 arası çıkacak
Yav bırak hepsi girecek mi yaniBiri kaçıyor diğeri kovalıyor her türlü 3 Luk denicekler sürekli
Millet şaşırmış awHadi kral sen kendine bi konu aç orada takip ededur biz geliyoz birazdan
Üst verdim de benimki geldi zatenSen üst mü verdin kral
Bakalım maç sonu burdayımYav bırak hepsi girecek mi yani
275-280 arası dedimSen bu işleri bırak kardeş.cok prosun belli oldu su maça 5 dkda 35 40 sayı cikicak dedin su fark varken.sen yol yakınken dön be barem 264 yahu ne 280inden bahsediyosun
Mac sonuna gerek yok 2 dk ya belli olurBakalım maç sonu burdayım
5*8 çarp bide?5 kere 5 i çarp bakalım kardeş kac ediyor