Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Cesar / Kasa 1400 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,384
2,935
113
Kanka böyle yapacağına yani şurda ilk kuponun takip eden 3 kişi var zaten 100 TL kişi başı versen bile helal olsun deriz millet 1.000 yap 100 çek vs uğraşıyor zaten ama bu şekilde bulmaca çözer gibi olmuyo adam gelcek ne takip etti maçı ne bişey atcak bişey alcak gitcek bidaha seni mi tanıcak selam versen almayan tipler var burda inş anlamışındır beni ben kazandığım da şurda sevdiğim 3 5 dostum görüyorum hep
Çekiliş gibi düşün

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,384
2,935
113
Senin paran vermek zorunda değilsin tabi ama şimdi bu şöyle oluyor adam takip ediyor sona kadar sonra başka biri geliyor bir tahmin yapıp alıp gidiyor ödülü tesadüf olabilir mi olabilir tekrar bol şanslar dost
12 kişi baştan takip ediyor 100 tl 1200 tl böyle daha mantıklı kanka az olsa zaten direk hesab atıyorum

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,487
9,414
113
Senin paran vermek zorunda değilsin tabi ama şimdi bu şöyle oluyor adam takip ediyor sona kadar sonra başka biri geliyor bir tahmin yapıp alıp gidiyor ödülü tesadüf olabilir mi olabilir tekrar bol şanslar dost
Nasıl yani dost nedemek istiyon bana özelden söyledi bende yyazdimmi demek istiyon anlamadım

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,423
1,913
113
Nasıl yani dost nedemek istiyon bana özelden söyledi bende yyazdimmi demek istiyon anlamadım
Yok dost senle alakası yok çekiliş gibi düşün dedi ya bende takip etmeyen biri gelip tahmin edip alır ödülü dedim ben şenlik birşey yok özelden söyledi nasıl diyecek adam kazanmış tanıyorsa zaten direk atar sana ödülü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...