Dikkat et dost o sıkıntı geçmiş olsunKardo yazdığımı göremiyorum şu an göz tansiyonu bende asii nerede siz biliyorsunuz grup yapalım
Ya burada olanlar işte adım birden beri alsınlar listeye işte 10 kişi 12 kişi var zatenListe kabarık mi dost
Yap listeni darilmaca gücenmece yokKardo yazdığımı göremiyorum şu an göz tansiyonu bende asii nerede siz biliyorsunuz grup yapalım
Atma beni o topa gurbanin olayım...dağıtım yap dersem o kolay is...ama insanlarla uğraştırma beniDostlar gözlerim nasıl tema şimdi çekim veeice
Asim burada misin liste yapı gözünü seveyim, al bizi gruba
La mı ? Ben diyorum ki gece 4 kusurde yaptı adam rolüLa onu geçtim gündüz ki rolden beri burdayım
Dostum ben gözler fenaaaa gözünü seveyim halleder burayıOnu sully der ddsd
Bizimkisi komudsuz işlev görüyor..la bı süs beni yolldan cikaracaksin
Aynen tam dağırım olacak zatenYa burada olanlar işte adım birden beri alsınlar listeye işte 10 kişi 12 kişi var zaten
Apo da bizimdir Dermani la kelimesine mi takıldın sen şimdiLa mı ? Ben diyorum ki gece 4 kusurde yaptı adam rolü
Sende amma atarlısın be kardeşim la demek de ne varLa mı ? Ben diyorum ki gece 4 kusurde yaptı adam rolü
Aynen 4 u gece yaptı rolü CesarLa mı ? Ben diyorum ki gece 4 kusurde yaptı adam rolü
Gecesimi kaldı ezan okunuyorDostum ben gözler fenaaaa gözünü seveyim halleder burayı
Roll yapan fazla alır para kendi hesabına cekıyor macları o seciyo falan sahgeci 2 kişi sayınAynen tam dağırım olacak zaten
Enişte yapacak herhaldeGrup kim yapıyor😄😄
Neydi 8 kişi 10 12 kişi varbaştan beri takip eden 7 8 kişi vardır heralde