- 1,995
- 1,178
- 113
Eniste yap sunu
Ya en sevmediğim insan modeliApo da bizimdir Dermani la kelimesine mi takıldın sen şimdi
Nokta atışıRoll yapan fazla alır para kendi hesabına cekıyor macları o seciyo falan sahgeci 2 kişi sayın
Baştan beri o kadar kişi yokNeydi 8 kişi 10 12 kişi var
Var ya adamlar konunun içindeydi Yazmıyordu bir iki üç kişi onlarda sıkıntı yok sonuçta buradalar yaniBaştan beri o kadar kişi yok
Ben ugrasmam beğendiler işte sinan acacakEnişte yapacak herhalde
Enişte çok iyi gizlemcisin bu sahgecin verdiği görevi üstlenir misin sana zahmetRoll yapan fazla alır para kendi hesabına cekıyor macları o seciyo falan sahgeci 2 kişi sayın
Ya yap sen adaletli enişteBen ugrasmam beğendiler işte sinan acacak
Rol yapanı dağıtıma Eklenmiyor ki zaten takip edenler rol yapan kendi alıyor karınıRoll yapan fazla alır para kendi hesabına cekıyor macları o seciyo falan sahgeci 2 kişi sayın
Enişte diyenler artı koysun listeEnişte çok iyi gizlemcisin bu sahgecin verdiği görevi üstlenir misin sana zahmet
Elimle yazayım diyorum bakıyorum elim dolu dost bu saatlerde normaldirYa abi elimle yazım listeyi yapım yapan kimse yok mu
+Enişte diyenler artı koysun liste
Dayı sen acarmısın grup olay kapansın bitsinEnişte çok iyi gizlemcisin bu sahgecin verdiği görevi üstlenir misin sana zahmet
Ya o iki katı alsın Yani adam başı 300 düşüyorsa o 600 alsın örnek veriyorum onu demeye çalışıyor enişteRol yapanı dağıtıma Eklenmiyor ki zaten takip edenler rol yapan kendi alıyor karını
İşte sanki tam bölünecek gibi dediniz o yüzden bende rastgele 2 kişi dedimRol yapanı dağıtıma Eklenmiyor ki zaten takip edenler rol yapan kendi alıyor karını
Aynen bende öyle dedimYa o iki katı alsın Yani adam başı 300 düşüyorsa o 600 alsın örnek veriyorum onu demeye çalışıyor enişte
DdddddddddElimle yazayım diyorum bakıyorum elim dolu dost bu saatlerde normaldir