- 35,026
- 15,483
- 113
Grup açar mısın enişteİşte sanki tam bölünecek gibi dediniz o yüzden bende rastgele 2 kişi dedim
Grup açar mısın enişteİşte sanki tam bölünecek gibi dediniz o yüzden bende rastgele 2 kişi dedim
. Begeni atmayi unutmayin aciyoz bak dm yiBastan beri takipteyim diyenler begensin
Kalan tam bölünecek demek istedim takipleri imza ederek enişteİşte sanki tam bölünecek gibi dediniz o yüzden bende rastgele 2 kişi dedim
HahahhahaahahhYapın grubu saat 7 oldu
Sikim enişteyi gece gece murocum la bıktım aqEnişte diyenler artı koysun liste
BekleYa bir tane kişi yok mu Grup kuracak
10 dk önce gelen adam da beğenmiş mesaj geçmişinden bak bence başkan ne zaman mesaj attığına. Begeni atmayi unutmayin aciyoz bak dm yi
harbiden ha sabahladıkYapın grubu saat 7 oldu
Sen mi açıyorsun Sinan kaç bakalım. Begeni atmayi unutmayin aciyoz bak dm yi
Ac sinan sen sen seviyon bu grup işlerini asi dayı da gençken senin gibiydi. Begeni atmayi unutmayin aciyoz bak dm yi
Bakacam10 dk önce gelen adam da beğenmiş mesaj geçmişinden bak bence başkan ne zaman mesaj attığına
Hepside konudaydi senle 13 sahgecle 14 kişi olmuşuz...bı düzüne adam varmış ddBastan beri takipteyim diyenler begensin
Dostlar ne yaptınız birisiyle tel iletişim kurayım harbinden,göz tansiyonu tuttu secmyurum yazdıklarımız Eniste ara beni numara veriyim
[/QUOTE ya bir grup açılsın işte iki dakika ya bu nedir ya dinlerim tepeme geldi
AhhshajAc sinan sen sen seviyon bu grup işlerini asi dayı da gençken senin gibiydi