- 11,723
- 8,476
- 113
Ah gençlik ahki ahAc sinan sen sen seviyon bu grup işlerini asi dayı da gençken senin gibiydi
.gitti geri gelmiyor bee enişte (
Ah gençlik ahki ahAc sinan sen sen seviyon bu grup işlerini asi dayı da gençken senin gibiydi
20 dakika az değil mi Bir saat olsun20 dk bekleyin begenenleri bi gozden gecirelim
Parayi enisteye teslim et grubu biz acana kadarDostlar ne yaptınız birisiyle tel iletişim kurayım harbinden,göz tansiyonu tuttu secmyurum yazdıklarımız Eniste ara beni numara veriyim
Enişte uyuduAğa simdi kim açıyor grubu enişte mı açıyor
TamamdıParayi enisteye teslim et grubu biz acana kadar
Sinan liste yaptı dm acacak ona ibandan at dagıtsın oDostlar ne yaptınız birisiyle tel iletişim kurayım harbinden,göz tansiyonu tuttu secmyurum yazdıklarımız Eniste ara beni numara veriyim
Liste nerede enişteSinan liste yaptı dm acacak ona ibandan at dagıtsın o
Ne maçlar seçtin öyle,,iki kez ipten döndük )Tamamdı
Tamamds kacaykac yapacaksın enisteSinan liste yaptı dm acacak ona ibandan at dagıtsın o
Muro dur hele atar listeyi tamamlasindaListe nerede enişte
Liste çıksın ona göreTamamds kacaykac yapacaksın eniste
Sabah sporu iyidirMuro dur hele atar listeyi tamamlasinda
Senjnle sesli iletişim kurlaim cancağızım gözler 3 gündür ne haldedir nlyesnNe maçlar seçtin öyle,,iki kez ipten döndük )
Üçüncü adımını merak ediyorum..keşke bı adım daha yapaydin ))))dds
Yoogghhh mnaaa daha dayanmaz beyin valla sonucusu ne yaptı görmedin miNe maçlar seçtin öyle,,iki kez ipten döndük )
Üçüncü adımını merak ediyorum..keşke bı adım daha yapaydin ))))dds
Sen 600 al kalanı at adama o dağıtır ne düşerseTamamds kacaykac yapacaksın eniste
İzotonikle yıka gözleri yarın serumla distile su ile ya da dostumSenjnle sesli iletişim kurlaim cancağızım gözler 3 gündür ne haldedir nlyesn
Aynı dert bendede var,,kaç kez yazıyı düzenliyorum..hatta shellac ve başkandan izin aldım zirlandigim zaman kalın siyah yazı ile yazabilmek için zor durum biliyomSenjnle sesli iletişim kurlaim cancağızım gözler 3 gündür ne haldedir nlyesn