- 8,794
- 2,091
- 113
Sevilla da üst olsa tamamDurun kafasını karısmırmayın adamın nasıl biliyosa öyle yapsın )
Sevilla da üst olsa tamamDurun kafasını karısmırmayın adamın nasıl biliyosa öyle yapsın )
Pişman olmam dersen biraz daha bekle ilk yarı bekle derim
35 k kadar düşmüştürbaşta bozcaktı artık bozmaya gerek yok
43k baya iyiydi artık zarar eder 2öyarı beklemek dısında bisi yok35 k kadar düşmüştür
Kardo belki ikinci yarı başlar başlamaz 2-0 yapsa 60 küsür verir35 k kadar düşmüştür
Kupon yatarsa üzücü olur43k baya iyiydi artık zarar eder 2öyarı beklemek dısında bisi yok
Aynen oda olabilir ondan dedim iy 2 olsaydı 60 rahat vardıKardo belki ikinci yarı başlar başlamaz 2-0 yapsa 60 küsür verir
Osimen ayısı bence 60 a kadar yine atarAynen oda olabilir ondan dedim iy 2 olsaydı 60 rahat vardı
3 fark zor izledim biraz tırtSabahki maclar olmasa bozulmazda onlar dusunduruyor
Ya atsada gelse keşke onda sorun yok bakalım artıkOsimen ayısı bence 60 a kadar yine atar
2 farkda iade mi oliyor -2 yazıyor ya3 fark zor izledim biraz tırt
Şans da olacak kardo şimdi adamların haftaya macı var Ajax deplasmanında onuda düşünmeleri lazım yorulmamaları lazım sYa atsada gelse keşke onda sorun yok bakalım artık
Maç. BerbatMaç aşırı kısır beyler pen olmasa şuan bu maç 0-0 dı
İki ihtimalli ise iade olur üç ihtimalli ise lose2 farkda iade mi oliyor -2 yazıyor ya
Kopyaya da yorulmazsın evinde. İy dan fişi çekip ikinci yarı rolantı alması lazımdı bakalımŞans da olacak kardo şimdi adamların haftaya macı var Ajax deplasmanında onuda düşünmeleri lazım yorulmamaları lazım s