- 19,288
- 9,853
- 113
Lan hakemi vara çağırdılar incelemeye gitti inceledi yine vermedi şaka gibi
Lan mac bitti halen hazirlanacanBana 3 gram barut
Bir adet de at dışkısı lazım @TitanEnsaladus
Şike..Lan hakemi vara çağırdılar incelemeye gitti inceledi yine vermedi şaka gibi
Kaleciye yaptım.buyuyu birazdan yerLan mac bitti halen hazirlanacan
Bana büyü malzemelerinin maliyetini yollasın yeter
taze at boku bugün nerden baksan çok paraBana büyü malzemelerinin maliyetini yollasın yeter
Eee ?Psg 1 tane bile atamazsa bak adam değilim aha bu kadar iddialı konuştum psg 1 tane atmazsa adam değilim ben diye kocaman yazacam buraya o kadar güveniyorum
büyük konuşmamak lazim.Psg 1 tane bile atamazsa bak adam değilim aha bu kadar iddialı konuştum psg 1 tane atmazsa adam değilim ben diye kocaman yazacam buraya o kadar güveniyorum
Yatti yatti senin gibi büyücü nasil halen hayatta şaşırıyorumBana büyü malzemelerinin maliyetini yollasın yeter
Kısa ve öz Adam değilsinPsg 1 tane bile atamazsa bak adam değilim aha bu kadar iddialı konuştum psg 1 tane atmazsa adam değilim ben diye kocaman yazacam buraya o kadar güveniyorum
P6 incelendi kardeş vermedisende scor uygulamasındaki p6 cılar gibi heyecan yaratma şimdi. ama 1 gol son dk da olsa atacak gibi hissediyorum
Hadi yaz ss alcamPsg 1 tane bile atamazsa bak adam değilim aha bu kadar iddialı konuştum psg 1 tane atmazsa adam değilim ben diye kocaman yazacam buraya o kadar güveniyorum