- 2,277
- 1,613
- 113
Eğer onlarıda yapamıyorsan buradan bana ulaş ben sana ne yazacağını söylerim sonra git ver mahkemenin kalemine kimseye uyup teslim olmaTamam çok teşekkür ederim
Eğer onlarıda yapamıyorsan buradan bana ulaş ben sana ne yazacağını söylerim sonra git ver mahkemenin kalemine kimseye uyup teslim olmaTamam çok teşekkür ederim
11 bine bu kadar ceza vermezlerMahkemeye aynısını söyledik kamu davası olduğu için uzlaşmaya bile götürtmediler
Ne 6 yıl kardeşim o cezanın 1/2 3 yıl yapar 1 yıl denetim 3 ay kapalı kalanı açık6 yil kardesim adamin yatari uzerine koyarak vermiş cezayı
Ne 5 yılı eskidendi o şimdi 6 ayda geliyor benimde var eli kulagindaİstinafa yargitaya goturse 5 yıl surer o zamana kadar para da bulur her turlu.ama avukat destegi almadigi icin istinaf surelerini kacirmis olabilir
Senin için en hayırlısı olmuş o zamanHocam sen beslenmek için yiyorsun ben doymak için. Sen evde yaşıyorsun ben ahırdan küçük bir yerde
Yanlis biliyor arkadas bencede yok müeebet animüyin.furry iyi ki hakim olmamış.kalemini kirardı herkesinNe 6 yıl kardeşim o cezanın 1/2 3 yıl yapar 1 yıl denetim 3 ay kapalı kalanı açık
Paranın önemi yok 1 lirada aynı 1 milyonda aynı suç dolandırıcılık kaybı karsilamzsan biseyvifade etmiyir11 bine bu kadar ceza vermezler
Dostum sen herhalde 3 gün girdi çıktı yaptın cezaevine bilmiyorsan anlatma anladın öyle avukatlık bişey yokKağıtla itirazla kendi başına olmaz o iş normal avukatta kurtarmaz saglam bi ceza avukatı lazim durumun icinden cimbizla bulucak açığı ordan yürüyüp kurtaricak yoksa zor o işler
Benimde var 2018 yilindan beri onanmadi yargitayda .Ne 5 yılı eskidendi o şimdi 6 ayda geliyor benimde var eli kulaginda
11 k yi bir ay çalışır karsilardiParanın önemi yok 1 lirada aynı 1 milyonda aynı suç dolandırıcılık kaybı karsilamzsan biseyvifade etmiyir
3/2 değil 2 sene önce yasa çıktı sabıka uoksa2/1 yatiyinKardeş yasa değişti aldigin cezanin artik 3te 2 sini yatiyosun gun sayisi falan ondan ayarlayip veriyolar cezayı 2bucuk yil yatari var bu cezanin 8 ayi kapali kalan acikta
İcimizi kararttın be kardesim atıp tutuyosun bilmesek bisey neyse.aç internete hapis cezası yatar hesaplama yaz oraya yaz verileri anlarsın.bu adamın maksimum yatacagi 6-7 ayKağıtla itirazla kendi başına olmaz o iş normal avukatta kurtarmaz saglam bi ceza avukatı lazim durumun icinden cimbizla bulucak açığı ordan yürüyüp kurtaricak yoksa zor o işler
Burdaki kadir de dolandırıcı borç aldı ödemedi açıklamaya yazdım borç diye onu da ben gondercem gitsin yatsın 2 yil3/2 değil 2 sene önce yasa çıktı sabıka uoksa2/1 yatiyin
Kanka sen dogru diyosun fury atiyor.benimde basimda bi dava var avukatla sık sık konusuyorum .senin dedigim dogru yari yariya dusurdukten sonra 2 yilda denetimli serbestlik dusuyorsun3/2 değil 2 sene önce yasa çıktı sabıka uoksa2/1 yatiyin
Dostum boş yapma nitelik dolandırıcılık 1/2 anladın ne 8 ay bahsediyorsun 10 yıl altı cezalar 3 ay kapalısı var diye bilimedigğn şeyleri yazma aç CMK oku öyle anlat çocuk gariban belli destek olmak lazım suçluda olsa düşmüş şuan bilmiyor yol göstermek lazım yapacağı tek şey itiraz edip beklemek 1 yıl zaten eli kulagında af çıkacakKardeş yasa değişti aldigin cezanin artik 3te 2 sini yatiyosun gun sayisi falan ondan ayarlayip veriyolar cezayı 2bucuk yil yatari var bu cezanin 8 ayi kapali kalan acikta