- 68
- 12
- 8
Mail adresi üzerinden ceza yediğimi söylediler bunu nasıl öğrenebilirim
E devletten kontrol et dostumMail adresi üzerinden ceza yediğimi söylediler bunu nasıl öğrenebilirim
Dolandırıcı dostum sil arayan olursada küfürü basE devlette UYAP ta hiç birşey yok uzlaştırma avukatı olduğunu belirtti e devlete düşmesin diye gün içinde ödememi istedi
Ya dolandırıcı kardeşim bunlar e posta ceza ne alaka para koparmaya çalışıyorlarE devlette UYAP ta hiç birşey yok uzlaştırma avukatı olduğunu belirtti e devlete düşmesin diye gün içinde ödememi istedi
Dostum bunlara inanma.. Dolandırıcı bunlar sazan avına çıkmışlar yine..E devlette UYAP ta hiç birşey yok uzlaştırma avukatı olduğunu belirtti e devlete düşmesin diye gün içinde ödememi istedi
Üstüne ceza olsa e devlette görünüyor ve polis arar muhakkakE devlette UYAP ta hiç birşey yok uzlaştırma avukatı olduğunu belirtti e devlete düşmesin diye gün içinde ödememi istedi
Sana mail atan kisiye hemen para gonder bence ,hatta istediginin iki katını gonder saglam olsun.(şaka yapiyorum dostum ciddiye alma ceza yersen bigun o ceza seni bulur zaten maille gelmez)Mail adresi üzerinden ceza yediğimi söylediler bunu nasıl öğrenebilirim
Kufur hos olmamis şekerim senin agzina hic yakistiramadim ,CANIM BENİMDolandırıcı dostum sil arayan olursada küfürü bas
Ne desin dolandırıcıya beyfendi İyiki beni dolandiriyorsunuz çok teşekkür ederimmiKufur hos olmamis şekerim senin agzina hic yakistiramadim ,CANIM BENİM
Baskasi kufredebilir canım ama sen etme sana yakismaz🤔Ne desin dolandırıcıya beyfendi İyiki beni dolandiriyorsunuz çok teşekkür ederimmi
Evet şuan bende kendime yakıştıramadimBaskasi kufredebilir canım ama sen etme sana yakismaz🤔
Nekadarda zeki ve organize bir çeteymiş, ben olsam 3-5 tips atardım köpekler yav😅Namussuzlar evdeki herkeze aynı mesajı attılar içim rahatladı biraz sağolun arkadaşlar güzel tezgâh kurmuşlar