- 10,093
- 5,766
- 113
e-devlet demişken bir bakıyım dedim sosyal yardım başvurusu beklemede hala ilçe sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfında aramın kötü olduğu kıl bir tip var o sorun çıkartmasa bari
Tamam çok teşekkür abi 🙏Ablacım evine kagıt ptt üzerinden veya e devlet üzerinden bir şey görünmüyorsa bunlara itibar etme çakal olmuşlar 3’5 tsnr keklik çıkıyor onları avlıyorlr aman diyim onlardan olma 😉
geç düşmez, dosya açıldığı anda uyap üzerinden sisteme dosyanın girişi yapılır. Durum ciddiyse asliye cezanın bağlı olduğu adliyeden tebligat gelir, ciddi değilse mahalle karakolundan ifade kağıdı gelir. Ceza aldığın zaman da ayrıca tebligat gelirBen e devlete geç düşüyor sandım ondan birde böyle birseyde kağıt gelmiyor mu yada ceza alan varsa nasıl anlaşılıyor ceza aldığın
Bana hiçbir şey gelmedi aceba gelip gitme şansı var mı evde yoksamgeç düşmez, dosya açıldığı anda uyap üzerinden sisteme dosyanın girişi yapılır. Durum ciddiyse asliye cezanın bağlı olduğu adliyeden tebligat gelir, ciddi değilse mahalle karakolundan ifade kağıdı gelir. Ceza aldığın zaman da ayrıca tebligat gelir
tebligattan önce e-devlete düşer rahat olBana hiçbir şey gelmedi aceba gelip gitme şansı var mı evde yoksam
var, evde bulamazlarsa muhtara bırakırlar tebligatı ancak her halükarda dosya edevlet veya evatandasta gözükürBana hiçbir şey gelmedi aceba gelip gitme şansı var mı evde yoksam
🙏tebligattan önce e-devlete düşer rahat ol
E devlette yok e vatandas nevar, evde bulamazlarsa muhtara bırakırlar tebligatı ancak her halükarda dosya edevlet veya evatandasta gözükür
tamam edevlette yoksa yokturE devlette yok e vatandas ne
Bana da aynısı geldi 🙏🙏😂İçin çok rahatladı şimdi dolandırıcı olduğu kesin
altın çağ hukuk bürosu da var bu dolandırıcılar içinde en geniş kitleye sms atan oİsim çok gökkuşağı sıcak kangroo bilmem ne
İnanmadım işte 😂Senem hanım merhaba 2000e hallederiz
soğuk hukuk burosu
bu keremle kaancan solmazın parmagı var bu ıste kesınİsim çok gökkuşağı sıcak kangroo bilmem ne
Salak değilim o kadar 😉Tanıdığa sordum hiçbir şekilde adıma hic birsey yokmuş.İstemede genç kaldın 😂😂😉Atacağım papara numarasına 200₺ ateşle halledeyim dost
yakında paket havası olur onlar nitelikli dolandırıcılıktan 5 yıl, sonra kapalı da gökkuşağını gösterirlerbu keremle kaancan solmazın parmagı var bu ıste kesın