- 1,834
- 399
- 83
15 gün sonra mı düşer e devlete ceza15 gun ıccınde ödersen yuzde 25 uygulanıyor ındırım bılgın olsun e devletıne 15 gun sonra görülür
15 gün sonra mı düşer e devlete ceza15 gun ıccınde ödersen yuzde 25 uygulanıyor ındırım bılgın olsun e devletıne 15 gun sonra görülür
İfadeyi ne zaman verdin benim 3 hafta oldu11877 tl ceza geldi bana 2021 tarihine ait
İfade alınmadı benden direk ceza yazılmışİfadeyi ne zaman verdin benim 3 hafta oldu
Olm benim 3 hafta oldu e devletten nerden bakıcaz ben sürekli vergi dairesine bakıyorum 0 tl yazıyor15 gun ıccınde ödersen yuzde 25 uygulanıyor ındırım bılgın olsun e devletıne 15 gun sonra görülür
Beni 3 hafta önce çağırdılar 2021 deki işleme kriptoyu patlatmışlar işteİfade alınmadı benden direk ceza yazılmış
Usta ben olayı anlamadım sportbets mi patladı paribu mu patladı ?Paribu patlattı hesabı. Diğer kritpto cüzdanlara gidenleri yakalıyorlar
Gönderen kripto hesabı patladı
Paribu btctürkUsta ben olayı anlamadım sportbets mi patladı paribu mu patladı ?
dostum sendekı olayla benım aynı ıfade verdık şimdi biizi karakoladan arıcaklar teblıgatınız var dıye o zaman ceza bellı lucak elı kulağındadırOlm benim 3 hafta oldu e devletten nerden bakıcaz ben sürekli vergi dairesine bakıyorum 0 tl yazıyor
Eve gelmiyor demi gidip ordan mı alıcazdostum sendekı olayla benım aynı ıfade verdık şimdi biizi karakoladan arıcaklar teblıgatınız var dıye o zaman ceza bellı lucak elı kulağındadır
Reis bende sportsbetten cekim yapmisim ama btcturk ve paribu degil binance tr yapmisim sikinti olur mu ki ?Paribu btctürk
Olur Türk borsalarındaki alayı patladı her telefonu açReis bende sportsbetten cekim yapmisim ama btcturk ve paribu degil binance tr yapmisim sikinti olur mu ki ?
eğer aradıklarında açmassan eve getırıyolar 2021 de benım evıme gelmışlerdı adresının oldugu yerdekı karalkoldan arıyolar onların ınsafına kaldık ceza tutarı için artık ama ben itiraz edıcem beklıyorumEve gelmiyor demi gidip ordan mı alıcaz
olacağı varsa olur hocam. şuan hükümete para lazım bi yandan tvde reklamlarını döndrmelerine izin veriyorlar bi yandan halka giydiriyorlar. gss borçlarını silmişler sözde ama aile hekiminden alınacak raporları paralı yapmışlar garip garip işler o yüzden bugün olmazsa 5 ay sonra gelir kendinizi psikolojik olarak hazırlayın yaniReis bende sportsbetten cekim yapmisim ama btcturk ve paribu degil binance tr yapmisim sikinti olur mu ki ?
Bende itiraz edicem güzel bi dilekçe hazırlayıp emsal karar bulup eklemek lazımeğer aradıklarında açmassan eve getırıyolar 2021 de benım evıme gelmışlerdı adresının oldugu yerdekı karalkoldan arıyolar onların ınsafına kaldık ceza tutarı için artık ama ben itiraz edıcem beklıyorum
2019 benım olayım avukata danıştım bahıs davalarına bakan kanun var dedı dırek ıptal olucak dedı garantıde verdı zaten elınde doolu ıptal eettırdıgı cezalar 2 tane bayan avukatBende itiraz edicem güzel bi dilekçe hazırlayıp emsal karar bulup eklemek lazım
Vergi borcuna düşüyor bildiğim kadariylaBeni 3 hafta önce çağırdılar 2021 deki işleme kriptoyu patlatmışlar işte