Düzelir elbet fazla üstüne düşmemeye çalışHayirlisi olsun. Gelmesi dert, cevirmesi dert. İsler tersine bi dondumu daha duzelmiyor. Hayatimin en kotu gunlerini yasiyorum cok sukur 😔
Düzelir elbet fazla üstüne düşmemeye çalışHayirlisi olsun. Gelmesi dert, cevirmesi dert. İsler tersine bi dondumu daha duzelmiyor. Hayatimin en kotu gunlerini yasiyorum cok sukur 😔
evden vinçle çıkaracaklar yani koydun kafayaDiğer organlara geçtim toto büyüdü yeterince 🤣🤣
Bundan ötürü hep 😂 @cyber5757evden vinçle çıkaracaklar yani koydun kafaya
Sabaha mı saklasam şimdi mi yapsam diye düşünüyorum 🤬🤬Bundan ötürü hep 😂 @cyber5757
Sabah sabah şimdi olmaz 🤣🤣Sabaha mı saklasam şimdi mi yapsam diye düşünüyorum 🤬🤬
Görüyorsun demi @KARTALizma dünden razı bebe 🙄Sabah sabah şimdi olmaz 🤣🤣
alışmış kudurmuştan beterdir derler bilmion mu yawGörüyorsun demi @KARTALizma dünden razı bebe 🙄
Ayıp demeyin öyle şeyler 🤣alışmış kudurmuştan beterdir derler bilmion mu yaw
Ben de oynadım aga yatıracak gibiÖzel oran 20. dakikada gelmişti. Yavşak hakem iptal etti
Yavşak hakem tam pıçaklanmalık.Ben de oynadım aga yatıracak gibi
Umarım gelir ya bayılıyorum bu bets10un özel oranınıngelmesine ben birde hep slot oynuyorum 3 çekim yaptım aga 400 400 1000 akıyor burası çok güzel oluyorYavşak hakem tam pıçaklanmalık.
Deplasman oynuyor ev atıyor. Yaktı bizi hakemUlan dep 2-0 şuan şerefsiz , 1 gol de atıver ne bk yemeye sahadasın ilk maçı da dep almış aw
Serefsizler, az sonra seref golunu atarlarDeplasman oynuyor ev atıyor. Yaktı bizi hakem
Sapladılar 😍Serefsizler, az sonra seref golunu atarlar
Serefsizler, az sonra seref golunu atarlar
Bu isin kitabini yazdikda okumuyorsunuz kiAha penaltı