- 3,963
- 2,062
- 113
Geldi tebrikler...45+da olsa gelmesi lazim lazimmmmm
Geldi tebrikler...45+da olsa gelmesi lazim lazimmmmm
sağlık olsun dostYok reis ben maç önü almıştım
İsterse 5-5 olsun. Fuzuli tahmin.Şuan 3-2😂😂
Ne işin var o zaman burada.Ben oynadığim 5 maçin 4 ünü kazanç sağlamadigim gün olmamıştir emin olun ki tercih sizin
Valla o kadar mutluyum ki tipster buldum diye dm den yalvardım 2 maç ver diye vermedi bide sen dene istersenGene geldi Bi sipster daha tebrikler dost varmı kupon maç şöle 500 600 basıcam
Neyse hadi eğlenelimUD Universitario - Veraguas CD
Dakika:7
Skor:0-0
İy Ev gol atara oynayin kesinlikle
Oran:1.98
Bugün size bu 3.macim chelsea kaybetti diğer maç geldi sayilir bu d 3 .maç tpplmda 5 maç verecegim mal olmayin analiz ve istatiste mi yuzde 80 kazançli çikiyor insan akilli olun iddda da kazanmanon tek sirri SABIR😎😉
Ve şuan 3-3 won 4.5 alt diyen enginbakan 😂😂😂Skor 3-1 yanlis yazmisim k.bakmayn
Çocugum boş boş konuşma, ortaya 3-4 maç atıyorsun 1 tanesi gelince havalara uçuyorsun. Kupon nerede kupon? Bu maça oynadığının kuponu nerede???Ve şuan 3-3 won 4.5 alt diyen enginbakan 😂😂😂
@Shellac her konuda sabırlıdır da senin gibileri gördüğü zaman sabır mabir kalmıyor onda ayiktirayimUD Universitario - Veraguas CD
Dakika:7
Skor:0-0
İy Ev gol atara oynayin kesinlikle
Oran:1.98
Bugün size bu 3.macim chelsea kaybetti diğer maç geldi sayilir bu d 3 .maç tpplmda 5 maç verecegim mal olmayin analiz ve istatiste mi yuzde 80 kazançli çikiyor insan akilli olun iddda da kazanmanon tek sirri SABIR😎😉
Adamın 10 mesajı var 9u maç önerme.. nefret ediyorum bu tiplerden@Shellac her konuda sabırlıdır da senin gibileri gördüğü zaman sabır mabir kalmıyor onda ayiktirayim
Tam da ben sana diyecektim iyi ve yerinde karar@Katana721 maalesef sana ayirmis oldugum boş vaktimin sonuna geldik. Bol şanslar.
Nankörlük yapma tipster ayagina kadar gelmişAdamın 10 mesajı var 9u maç önerme.. nefret ediyorum bu tiplerden