Şöyle git ötede oyna yalan borcummu var gavatsen buraya ekran görüntüsü at o çekimleri site şartsız sana çekim yaptıracak yok ya bak hele bak siteyi tokatlamış guya-
Şöyle git ötede oyna yalan borcummu var gavatsen buraya ekran görüntüsü at o çekimleri site şartsız sana çekim yaptıracak yok ya bak hele bak siteyi tokatlamış guya-
ben heryerde oynuyorum zaten gavat babanmış t.k geçme milletle loooŞöyle git ötede oyna yalan borcummu var gavat
lan olum git bi golegol48.com bağlan sor kullanıcı adı zenci55 asyayada bağlan kullanıcı adı aynı sonrada kudura kudura kıskana kıskana uyuu )))be
ben heryerde oynuyorum zaten gavat babanmış t.k geçme milletle looo
Etkinlik yapcam herkese vercem sana yoookkbe
ben heryerde oynuyorum zaten gavat babanmış t.k geçme milletle looo
Allah daima etsin tebrikletbir arkadaşlar hiç bilmediğim bi siteye bağlandım sms geldi dedim yalandan 20 tl aldım çevrimi yokmuş yatırımı yokmuş 200 tl çekiliyormuş öylesine bi kupon yaptım girdim baktım 187 tl gelmiş 200 yaptım çektim sonra asyaya attım asyada 200 ü 1000 yaptım çektim 500 daha attım onuda 3500 yaptım şans
Oto speed rulet muhtemelen oynadığınKral rulette bir program var bir site verdi 13 den sonra 31 falan o şekilde ilerliyor oradan aldım şans işte :d
Bazen bi seri yapar 3-33-23-13 bunları çok yakalamışlığım var ve 24-4-34-14 ya da 7-14 veya 12-1-30 bunlar çok oluyor oto speed rulet beyaz masadaOto speed rulet muhtemelen oynadığın
O programı öğrenme ya da görme şansımız var mıKral rulette bir program var bir site verdi 13 den sonra 31 falan o şekilde ilerliyor oradan aldım şans işte :d
Herkese verme zaten herkese verirsen yok dusunmek bile istemiyorumEtkinlik yapcam herkese vercem sana yoookk
Okurken yoruldum mk.bir arkadaşlar hiç bilmediğim bi siteye bağlandım sms geldi dedim yalandan 20 tl aldım çevrimi yokmuş yatırımı yokmuş 200 tl çekiliyormuş öylesine bi kupon yaptım girdim baktım 187 tl gelmiş 200 yaptım çektim sonra asyaya attım asyada 200 ü 1000 yaptım çektim 500 daha attım onuda 3500 yaptım şans