- 25,369
- 9,759
- 113
Kesene bereket dostbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Kesene bereket dostbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Yolla kardesim seriden sabahtan dır burdayızbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
kesene bereket @Daimon acıklasın Sana kurallarıbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Kesene bereket reisbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Kesene bereket daim olsunbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Anlattım reis iyi forumlarkesene bereket @Daimon acıklasın Sana kuralları
Hergune bir sarkı bırak yeri Burası Degil Dost Acemımısın Nesin Git konuda paylas Sarkını @erhanbey22
Dostum bekleme kuponu açarsan ve gönlünden koparsa takip edenlere verirsin çekiliş konularında ise çekiliş yapılır kurallara görebeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Pardon dost senin burda olduğunu bilmiyodumHergune bir sarkı bırak yeri Burası Degil Dost Acemımısın Nesin Git konuda paylas Sarkını @erhanbey22
Birdaha Uyarmıcam Seni Dost Herzaman Aynı muameleyi YapıyorsunPardon dost senin burda olduğunu bilmiyodum
harbiden monitöre kitlenmişim bunu farkettim şu an@cinar123 kimleri Seçtin Herkez cevap Beklıyor
Sen Arada bir Telefona Bak Dayıoglu tamam Engelledin mi Bizi NaptınPardon dost senin burda olduğunu bilmiyodum
Kesene bereket daim olsun dostteşekkürler