Wonnnnn ceeeekkk tebrikler @CistakCistakBaby
Bol şansbu arada ikinci maç yapıyorum arkadaşlar 11.45 de başlıcak
Meralco Bolts - 1 çeyrek 3 veya daha fazla fark atar 1000 tl oran 3 3000 tl
Kalan çevrim 7142 TL
Bol şanslar dost takipteyiztakipteyizbu arada ikinci maç yapıyorum arkadaşlar 11.45 de başlıcak
Kalan çevrim 7142 TL
Güney Kore ligi de başlıcak da orda 2 oran yok gibi hiçbu arada ikinci maç yapıyorum arkadaşlar 11.45 de başlıcak
Kalan çevrim 7142 TL
2 oran buluruz hocam maçlar var yavaş gidelim oranı yakalayalım dağtım yapalım aynı zamanda başka yerde çevrimsiz bakıyemle aynı maclari aynı tutardan 500 tl az daha alarak 2 ye katlıyorum amaç dagıtım yapmak ınanın herkez kazansınGüney Kore ligi de başlıcak da orda 2 oran yok gibi hiç
Tebrikler isdeyim isim cikti takip edemedimbu arada ikinci maç yapıyorum arkadaşlar 11.45 de başlıcak
Yer var mi2 oran buluruz hocam maçlar var yavaş gidelim oranı yakalayalım dağtım yapalım aynı zamanda başka yerde çevrimsiz bakıyemle aynı maclari aynı tutardan 500 tl az daha alarak 2 ye katlıyorum amaç dagıtım yapmak ınanın herkez kazansın
gelmek ısteyen herkeze yer var hocam hoş geldinYer var mi
ilerleyen duruma göre bultende maç olşmaması durumunda ama oncelıgımız basketbol 10dk suruyor ve hızlı sonuc alıyoruzFutbol düşünmüyon mu
İki yerde hedefe ulaşır umarım dost2 oran buluruz hocam maçlar var yavaş gidelim oranı yakalayalım dağtım yapalım aynı zamanda başka yerde çevrimsiz bakıyemle aynı maclari aynı tutardan 500 tl az daha alarak 2 ye katlıyorum amaç dagıtım yapmak ınanın herkez kazansın