- 3,166
- 6,204
- 113
yaw su filipinlilerin Allah belasını versin vbette bakiyem -ye düstü
Alla alla neden dostyaw su filipinlilerin Allah belasını versin vbette bakiyem -ye düstü
Ev 3 farkla yenmiş bu seferyaw su filipinlilerin Allah belasını versin vbette bakiyem -ye düstü
neden olacak yatıracaklar bizi ondan olabılır benceJaponya Ligi'nde süre hiç geçmiyor nedense
kupon tuttu çekim verdim para ödendi kupıon ytnca bakiye - düştü cektıgımede wermem kar cebe yakısır kımseye soylemeyınAlla alla neden dost
Helal kanka hep siteler mi kazanacak azda biz tırtıklayak😄kupon tuttu çekim verdim para ödendi kupıon ytnca bakiye - düştü cektıgımede wermem kar cebe yakısır kımseye soylemeyın
Telefon u kapat aramaya başlarlar 😄😄kupon tuttu çekim verdim para ödendi kupıon ytnca bakiye - düştü cektıgımede wermem kar cebe yakısır kımseye soylemeyın
Gelecek gibi görünüyor süre de sıkıntı var awbu maç bizi sıkıntıya sokacak belli oldu
arayamazlar onlar beni korkarlarTelefon u kapat aramaya başlarlar 😄😄
Allah bereket versin dostkupon tuttu çekim verdim para ödendi kupıon ytnca bakiye - düştü cektıgımede wermem kar cebe yakısır kımseye soylemeyın
Bakiye eksi kaça düştü😄arayamazlar onlar beni korkarlar
Onun tam tersi başıma geldi benim kupon yatmıştı kapattım siteyi falan bir ay sonra yatırım yapayım diye girdim hesapta para vardı çekim verdim direk ödenmişti kupon sonra dan kazandı olmuşkupon tuttu çekim verdim para ödendi kupıon ytnca bakiye - düştü cektıgımede wermem kar cebe yakısır kımseye soylemeyın
söylemem ayıp olur şimdiBakiye eksi kaça düştü😄