- 3,734
- 1,644
- 113
Dogs coin var mı okx de bı bak ben bilmiyorumBen cekim yapamadim halen yardimci olun arkadaslar okx tr oluyormu bir türlü yapamadım
Dogs coin var mı okx de bı bak ben bilmiyorumBen cekim yapamadim halen yardimci olun arkadaslar okx tr oluyormu bir türlü yapamadım
Tebrikler benimde bir saat oldu bekliyorÇekim geldi 1 saattee
Tam olarak kacta cekim verdin reis son cekimini iptal den sonrakiÇekim geldi 1 saattee
21.43 te verdim bekliyorTam olarak kacta cekim verdin reis son cekimini iptal den sonraki
Benim ki de 21.4221.43 te verdim bekliyor
10 da verdim 11 de geldiTam olarak kacta cekim verdin reis son cekimini iptal den sonraki
Bizde 21.42 de verdik sen iptal ettin diyemi oyle oldu neden iptal edip tekrar verdn peki doat10 da verdim 11 de geldi
Aynn iptal edip verdm 1 saate geldiBizde 21.42 de verdik sen iptal ettin diyemi oyle oldu neden iptal edip tekrar verdn peki doat
@SAMET11000 Bot üyelik açtı bana eklemedi
Dostum ben eklemiyorum bonusu canlı desteği var sitenin@SAMET11000 kardeşim yardımcı olsana Bana
Benim tamamen yanlışlıkls iptal oldu çeviri kaynaklı beklemeye devamBizde 21.42 de verdik sen iptal ettin diyemi oyle oldu neden iptal edip tekrar verdn peki doat
Benim de 1 saati geçti iptal edip tekrardan mi versem yoksa beklesem mi karar veremedim🤔Aynn iptal edip verdm 1 saate geldi
Acelen yoksa ver tekrarBenim de 1 saati geçti iptal edip tekrardan mi versem yoksa beklesem mi karar veremedim🤔
Cüzdana yansıdı mı çekim10 da verdim 11 de geldi