İngilizce anlamadım kiBinanceden dogsları satışını yap usdt karşılığı sonra transfer alanı ile tr ye aktar usdtyi de sat ordan try karşılığı aktar banka hesabına
Onaylandı ödendi demekmi oluyorOnaylandı ama para gelmedi acil beyler yanıtlayın
Kanka öğlen 3 demi verdin cekimi3de iptal edip tekrar çekim verdim şuan gönderiliyorda
Para göndermişler ama kripto gönderirken 3 onay var yani 10 dk falan bekleOnaylandı ama para gelmedi acil beyler yanıtlayın
Evet ama onaylandı diyo bitloya düşmedi hala yanıtlayın beyler gelirmi para strese girdimKanka öğlen 3 demi verdin cekimi
Knk acayip tribe girdim şu mesajını gördüm rahatladım birazPara göndermişler ama kripto gönderirken 3 onay var yani 10 dk falan bekle
Adaammmmm reiissssss beeePara göndermişler ama kripto gönderirken 3 onay var yani 10 dk falan bekle
Türkçeye çevir aga ayarlara gir yani settings sonra da languange kısmını bul ordan türkçeyi seçİngilizce anlamadım ki
Bende sana sorayım çekerken telefon kod mod geldimi onay işleri oldumuAdaammmmm reiissssss beee