Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Cloudbet 5-6$ Deneme Bonusu

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
560
153
43
Yazdım hepsini yazdım meme yi de dogs adresinide yazdım binance ye çektim bekliyorum
Biannce tr de satacajsun coini sonra ibanina TL yi çekeceksin youtubede izle anlamadiysan azcik çözersin ordan egerki binanceglobale cektiysen coini tr aktar sat öyle çek ibana

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
446
63
Ben mrgamb a hic yatirim yapmadim. 1 kere cekim yapmistim. 7 gundur aliyorum. Muhtemelen bu gun 8. Yi de verecek. Normalde 5 gun yaziyor. Umarim son kez bir cekim yapabilirim. 5 parasiz kaldim.
Şans seninle olsun kardeşim rüzgar bir kere ters esmeye başladı mı devamı geliyor... Bir noktadan sonra kazansan bile hepsini geri kaybedeceğim psikolojisi o anda yerleşiyor ve gerçekten de o gün tekrar kaybediyor insan.. Ömrümüzü tüketti yedi bitirdi bu kumar

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,459
5,603
113
Şans seninle olsun kardeşim rüzgar bir kere ters esmeye başladı mı devamı geliyor... Bir noktadan sonra kazansan bile hepsini geri kaybedeceğim psikolojisi o anda yerleşiyor ve gerçekten de o gün tekrar kaybediyor insan.. Ömrümüzü tüketti yedi bitirdi bu kumar
Ben 2 aydir dibin dibini yasiyorum. Kac gundur dogru duzgun yemek bile yemedim. Bi turlu sans donmuyor. 170 ust aldigim maclar 130 da bitiyor. 3,5 ust dediklerim 0-0. Slotla 300-500 tur bonusa girmiyor. Gercekten inanilmaz.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
196
80
28
Yalnız cloudbet konusuna mrgamb sitesinden aldığım denemeyi yazmışım kafa gitmiş benim çok özür diliyorum ama üye olmayan varsa mrgamb üye olsun denemeyi alsın çekim yaptım iki defa geldi. 5 gün boyunca 3 dolar veriyor 15 yap çek. Herkese bol şans beyler
Benim 5 gün bitti hala her gün ekliyor 3 dolar anlamadım ben de alıp duruyorum 😂

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
446
63
Ben 2 aydir dibin dibini yasiyorum. Kac gundur dogru duzgun yemek bile yemedim. Bi turlu sans donmuyor. 170 ust aldigim maclar 130 da bitiyor. 3,5 ust dediklerim 0-0. Slotla 300-500 tur bonusa girmiyor. Gercekten inanilmaz.
Kardeşim yapacak şey belli üstüne gittikçe bu psikoloji ile bir kazanç yakalasan bile değerlendiremezsin. Ben haftada 1000 lira atıyorum ne kazanırsam 400-500 kâr elde etsem bile çekiyorum telegram dan kod kovalıyorum sürekli yatırım hepten sıkıntı oluyor hiçbirşey senin sağlığından önemli değil ara ver

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
446
63
Ne var burda deneme bonusu mu
Aynen 3 dolar veriyor 15 yap çek. Yapsanda yapmasan da 5 gün boyunca hergün gir siteye 3 dolar veriyor. Tek fark şu mesela bugün ilk denemeyi aldın çektin diyelim ertesi gün 3 doları aktif etmeden önce 10 dolar yükler oynarsan toplamda ne kazanırsan sınırsız çekim. Yok ben yatırım yapmam diyorsan 5 gün boyunca gir aktif et bonusu 15 yap çek kripto ile