Teşekkür ediyorum dostCevrim derken cloudbetti soruyorsan 100 bin doge coin olunca, mr gamb i soruyorsan 15 dolar olunca cekim veriyorsun. Cevrim yok yani
Teşekkür ediyorum dostCevrim derken cloudbetti soruyorsan 100 bin doge coin olunca, mr gamb i soruyorsan 15 dolar olunca cekim veriyorsun. Cevrim yok yani
Biannce tr de satacajsun coini sonra ibanina TL yi çekeceksin youtubede izle anlamadiysan azcik çözersin ordan egerki binanceglobale cektiysen coini tr aktar sat öyle çek ibanaYazdım hepsini yazdım meme yi de dogs adresinide yazdım binance ye çektim bekliyorum
Şans seninle olsun kardeşim rüzgar bir kere ters esmeye başladı mı devamı geliyor... Bir noktadan sonra kazansan bile hepsini geri kaybedeceğim psikolojisi o anda yerleşiyor ve gerçekten de o gün tekrar kaybediyor insan.. Ömrümüzü tüketti yedi bitirdi bu kumarBen mrgamb a hic yatirim yapmadim. 1 kere cekim yapmistim. 7 gundur aliyorum. Muhtemelen bu gun 8. Yi de verecek. Normalde 5 gun yaziyor. Umarim son kez bir cekim yapabilirim. 5 parasiz kaldim.
Ben 2 aydir dibin dibini yasiyorum. Kac gundur dogru duzgun yemek bile yemedim. Bi turlu sans donmuyor. 170 ust aldigim maclar 130 da bitiyor. 3,5 ust dediklerim 0-0. Slotla 300-500 tur bonusa girmiyor. Gercekten inanilmaz.Şans seninle olsun kardeşim rüzgar bir kere ters esmeye başladı mı devamı geliyor... Bir noktadan sonra kazansan bile hepsini geri kaybedeceğim psikolojisi o anda yerleşiyor ve gerçekten de o gün tekrar kaybediyor insan.. Ömrümüzü tüketti yedi bitirdi bu kumar
Benim 5 gün bitti hala her gün ekliyor 3 dolar anlamadım ben de alıp duruyorum 😂Yalnız cloudbet konusuna mrgamb sitesinden aldığım denemeyi yazmışım kafa gitmiş benim çok özür diliyorum ama üye olmayan varsa mrgamb üye olsun denemeyi alsın çekim yaptım iki defa geldi. 5 gün boyunca 3 dolar veriyor 15 yap çek. Herkese bol şans beyler
Çaktırma ne güzel işteBenim 5 gün bitti hala her gün ekliyor 3 dolar anlamadım ben de alıp duruyorum 😂
Link var mı dostBenim 5 gün bitti hala her gün ekliyor 3 dolar anlamadım ben de alıp duruyorum 😂
Kardeşim yapacak şey belli üstüne gittikçe bu psikoloji ile bir kazanç yakalasan bile değerlendiremezsin. Ben haftada 1000 lira atıyorum ne kazanırsam 400-500 kâr elde etsem bile çekiyorum telegram dan kod kovalıyorum sürekli yatırım hepten sıkıntı oluyor hiçbirşey senin sağlığından önemli değil ara verBen 2 aydir dibin dibini yasiyorum. Kac gundur dogru duzgun yemek bile yemedim. Bi turlu sans donmuyor. 170 ust aldigim maclar 130 da bitiyor. 3,5 ust dediklerim 0-0. Slotla 300-500 tur bonusa girmiyor. Gercekten inanilmaz.
Link var mı dost
Ne var burda deneme bonusu mu
Aynen 3 dolar veriyor 15 yap çek. Yapsanda yapmasan da 5 gün boyunca hergün gir siteye 3 dolar veriyor. Tek fark şu mesela bugün ilk denemeyi aldın çektin diyelim ertesi gün 3 doları aktif etmeden önce 10 dolar yükler oynarsan toplamda ne kazanırsan sınırsız çekim. Yok ben yatırım yapmam diyorsan 5 gün boyunca gir aktif et bonusu 15 yap çek kripto ileNe var burda deneme bonusu mu