Bu 0.5 ekleme yapıyormuş jeralde bende 8 euro birikmiş vurdum onu son dk bi maça geldi ödüyo mu bunları biriktirince20 katı yaparsan 50 dolar yapar yarım dolar olarak düşün Bro
Bu 0.5 ekleme yapıyormuş jeralde bende 8 euro birikmiş vurdum onu son dk bi maça geldi ödüyo mu bunları biriktirince20 katı yaparsan 50 dolar yapar yarım dolar olarak düşün Bro
Wild bırıktırmek Yasak Enıste vur Zero bolgeye ÖdüyooBu 0.5 ekleme yapıyormuş jeralde bende 8 euro birikmiş vurdum onu son dk bi maça geldi ödüyo mu bunları biriktirince
Ne bileyim dedi biri bak diye baktım 8 euro var 50 euro cekım verdik 1 saat oldu düştü 46 ya gelene kadar 20 euro kalırWild bırıktırmek Yasak Enıste vur Zero bolgeye Ödüyoo
ödüyor da gec oduyorNe bileyim dedi biri bak diye baktım 8 euro var 50 euro cekım verdik 1 saat oldu düştü 46 ya gelene kadar 20 euro kalır
Yarın aksam 10da gelir bu enişteödüyor da gec oduyor
2 saati gectımı bana 1,5 saatte atmıstıYarın aksam 10da gelir bu enişte
1 saat olmus enişte pazar gecesi çalışmaz bunlar viski içer2 saati gectımı bana 1,5 saatte atmıstı
Dogs olarak çekeceksinArkadaşlar çekim için biri yardımcı olabilir mi kripto hesabına doge olarak mı yoksa dolar olaraki çekim verecegiz
Yok sınır tebriklerArkadaşlar 155 dolar cekim verdim şimdi cekım senırı yokdu dimi
Eniste oduyor mu la bunlar az yukselttikYarın aksam 10da gelir bu enişte
Ödedi bana 50 euro verdik gelene kadar 40 euro ya düştü coin 15 saatte ödedi işteEniste oduyor mu la bunlar az yukselttik
Hee paribu falan sikinti olmaz demi enisteÖdedi bana 50 euro verdik gelene kadar 40 euro ya düştü coin 15 saatte ödedi işte
Çekme paribuya bosver binance yok muHee paribu falan sikinti olmaz demi eniste
Bakayim bir eniste olmasi lazim globali mi diyonÇekme paribuya bosver binance yok mu
AynenBakayim bir eniste olmasi lazim globali mi diyon