- 3,743
- 1,648
- 113
Çekim benim değil örnek görsel aldım çeken kişiden . 10dk sürdü yazmışKaç dakikaya odedi
Çekim benim değil örnek görsel aldım çeken kişiden . 10dk sürdü yazmışKaç dakikaya odedi
Binance da dogs coin yatırım seçeneğine gir orda verecek Memo koduEn alttaki yere ne yazıyoruz kral
Ekli dosyayı görüntüle 684866
Kimse cvp vermiyor boşuna sormaArkadaşlar burdan ne yapıyoruz yardımcı olabilecek var mi
Ya bilmeden etmeden yorum yapmayın şuraya bı dünya çekim yapan var devam ediyor halen kardeşimin telegram dan da aldık şimdivermiyor forum yüklenince iptal edilmistir konu kilit bosa üye olduk
Nasıl aldın işte dost bı yardımcı olsanYa bilmeden etmeden yorum yapmayın şuraya bı dünya çekim yapan var devam ediyor halen kardeşimin telegram dan da aldık şimdi
bilmeden ne yorum yapacagim kardesim önce üye oldum numara doğruladim sonra telegramdan telep ettim 10k dog talebi alindi dedi eklenmedi 1 saat oldu botu sildim tekrar actim yok işte simdi 10k dogs secenegi sana yalan mi söyleyecem almislarda cekmislerde kac kisi söylüyor eklenmiyor işteYa bilmeden etmeden yorum yapmayın şuraya bı dünya çekim yapan var devam ediyor halen kardeşimin telegram dan da aldık şimdi
Kardeşim binancede dogs cüzdanımı bulamiyorum yardımcı olurmusunKonu neden kilit dostum bak adam şimdi çekmiş
Ekli dosyayı görüntüle 684870
Aynısını bende yaptım ama üye olmadan bu bota yazıp ordan link veriyor o link uzerinden kayıt olup bonusu alabiliyoruz sanırım bende aynı hatayı yaptım ilk önce üye olmicaksinbilmeden ne yorum yapacagim kardesim önce üye oldum numara doğruladim sonra telegramdan telep ettim 10k dog talebi alindi dedi eklenmedi 1 saat oldu botu sildim tekrar actim yok işte simdi 10k dogs secenegi sana yalan mi söyleyecem almislarda cekmislerde kac kisi söylüyor eklenmiyor işte
Eklendi ama neye ekledi bilmiyorumMerhaba dostlar adımları tek tek yazıyorum basit bir şekilde.
Telegramdan @CloudbetOfficialBot bota gidin. Sayfalarını takip edin. Numaranızı isteyecek onuda paylaşın. Siteye yönlendirecek. 10.000dogs coin veriyor bunu 10x yapıp binance a çekebilirsiniz. Hangi alanda eklendiyse o alanda devam etmeniz gerekiyor. Bol şanslar.