- 197
- 71
- 28
hangi krıptoyla9.53 te talep verdim 9.55 gibi geldi
hangi krıptoyla9.53 te talep verdim 9.55 gibi geldi
Hangi borsaya çektim ödendi dedi gelmedi hesaba bir şry9.53 te talep verdim 9.55 gibi geldi
|
kaç dolar çektin hocam onuda söylermisin
Binance kardeşim ben de binance yeni indirdim hiç kullanmamistim daha önce indirdim kayıt oldum 5 dakikada hallolduHangi borsaya çektim ödendi dedi gelmedi hesaba bir şry
hesaba nasıl gelıyor 10000 numara yazıyorum ulkende kayıtlı olması gerekıyor dıyorBinance kardeşim ben de binance yeni indirdim hiç kullanmamistim daha önce indirdim kayıt oldum 5 dakikada halloldu
Kardeşim numarayi kendin yazma en altta send your Phone gibi bir şey olacak ona tiklahesaba nasıl gelıyor 10000 numara yazıyorum ulkende kayıtlı olması gerekıyor dıyor
mk bız 126 dolay cekıyoruz dıyemı gondermıyorlar anlamadım kı 50 60 dolarları oduyor
Bksey mi yapmam lazm🎉 Congratulations, 10k $DOGS is on its way! We'll notify you when it's ready.
Akşam 10da böyle demişti daha da donus olmadi
Olabilir kardeşim bilmiyorum ben talep verdim 2 dakikada geldi şans mı.tesaduf mu bilmiyorum ama ben de şaşırdım bu kadar bekleyen insan varken hemen gelmesinemk bız 126 dolay cekıyoruz dıyemı gondermıyorlar anlamadım kı 50 60 dolarları oduyor
bitloyamı cektınOlabilir kardeşim bilmiyorum ben talep verdim 2 dakikada geldi şans mı.tesaduf mu bilmiyorum ama ben de şaşırdım bu kadar bekleyen insan varken hemen gelmesine
Bende 600 dolar çektim hala gelmedi. İptal edip tekrar talep ettimOlabilir kardeşim bilmiyorum ben talep verdim 2 dakikada geldi şans mı.tesaduf mu bilmiyorum ama ben de şaşırdım bu kadar bekleyen insan varken hemen gelmesine
Bende 50 dolar çektim Euro olarak gözüküyor ama hala gelmedi Binance ileBence sirasiyla gonderiyorlar 300 dolarlar cekenler var rakamla alakali olsugunu sanmam kendilerine gore bi siralamalari var belliki yoksa iptal ederlerdi direk saglam binyere benziyor.