Değişkilik var mı ? Bana ödenmedi.Gelirse yatırım yapmayı düşünüyorum buraya ne kadar sağlam acaba bu site
başkan karışık yapıyorlar ödemeyi bazılarına erken gidebiliyor bence hiç iptal etme 24 saat süresini bekle gelmezse 24 saat geçti diye desteğe yaz bakarlar.Akşam saat 22den beri pending diyor göndermiycekler galiba
Bir kaç kişiye ödeme yapıp kalanlara tokata çıkmışlar gibiNe demeke istiyor bu laleler
Onunla alakası yoktur. Adam ödemeyi nereye yaptığını bilmez. Adreste o yazmaz.Ödeme alanlar global binanceden mi aldılar
Tokatlaması için yatırım yapman lazım. Ödemezse en fazla uğraşıp heveslendiğinle kalırısın bizim gibi.Bir kaç kişiye ödeme yapıp kalanlara tokata çıkmışlar gibi
Başkan Rulette 55€ Yaptım 5.14€‘Yüz nasıl ÇekebilirimMerhaba dostlar adımları tek tek yazıyorum basit bir şekilde.
Telegramdan @CloudbetOfficialBot bota gidin. Sayfalarını takip edin. Numaranızı isteyecek onuda paylaşın. Siteye yönlendirecek. 10.000dogs coin veriyor bunu 10x yapıp binance a çekebilirsiniz. Hangi alanda eklendiyse o alanda devam etmeniz gerekiyor. Bol şanslar.
İşlem ücreti diye bişey yok kardeşim senin kcex ile ne işin var illa küfür mü istiyorsun dolandırılmayı ne çok seviyorsunuz indirsene binanceyi veya mexc borsasını oraya çekim yap kcexe çektiysen oraya aktarılsa bile ödemen gelmez kcex güvenlik açığı olan çakma bir borsaNe demeke istiyor bu laleler
Bitheroda dogs yok göremedimBirde bithero diye kripto uygulaması var yasal bu buna üyelik yapın burdan çektim ben
Doge coin değil dogsOlm doge coin adres kabul etmiyor çekimde neden
Az olmuş 30 -40 hesap daha açsaydın.ins öder bende vermedi kardesin 20 yakin hesap actim