kanka keşke yazsaydın memoyu bence yatırma zaten kaç dolar çektinki 60 dolarmıDiyor 47 dolar işlem ücreti var bana onu yatır
kanka keşke yazsaydın memoyu bence yatırma zaten kaç dolar çektinki 60 dolarmıDiyor 47 dolar işlem ücreti var bana onu yatır
Dogs coin adresini en altada thanks yaz cekNe yazmayalıyım buraya
Kral 100k dogs işlem ücretimi kesiyor 128doların kaçını çekebilirimbişey anladıysam Arap olıyım yaDogs coin adresini en altada thanks yaz cek
Kanka ne işlemi ücreti ben hepsini çektim işlem ücreti falan yok ne diyonuz siz yaKral 100k dogs işlem ücretimi kesiyor 128doların kaçını çekebilirimbişey anladıysam Arap olıyım ya
72 ama yatırmam hayatta 172 olsada yatırmazdım sildim kcex i binanceden devamkanka keşke yazsaydın memoyu bence yatırma zaten kaç dolar çektinki 60 dolarmı
|
kral yardımcı olurmusun bana ben 55 dolar yaptım cekemıyorum nasıl oşuyor bınance hesabım varÇekim Verildi Hadi Hayırlısı
128€ = 4681.31TL Gelirse Oda
Dostum binance biraz karışık bilmiyorsan daha kolay bir uygulama bak bitlio paribu gibikral yardımcı olurmusun bana ben 55 dolar yaptım cekemıyorum nasıl oşuyor bınance hesabım var
ben cekım verdım email confırmatıyon dıyor ama cekımı verdım emaıl dogrulama falan varmıDostum binance biraz karışık bilmiyorsan daha kolay bir uygulama bak bitlio paribu gibi
Bugün ödene alan görmedim 17 saat bitti ödemem gelmediçekimler kac saat suruyor