Göstermelik ödendi bir kaç kişiye görünen oDün akşam 9 da çekim verdim bende hala ödeme yok
Göstermelik ödendi bir kaç kişiye görünen oDün akşam 9 da çekim verdim bende hala ödeme yok
Yüzlerce kişi ödeme aldı dostum. Adamlar bildirim atmış 2.30 da aktif çekimlerGöstermelik ödendi bir kaç kişiye görünen o
Aynen öyle. Gelmedi benimde. Senle aynı zamandır bekliyorum.Göstermelik ödendi bir kaç kişiye görünen o
Bugün 14.30 mu sabah 09.30 ile 11.30 araı bakım var yazıyordu onu biliyorumYüzlerce kişi ödeme aldı dostum. Adamlar bildirim atmış 2.30 da aktif çekimler
Beklemeye devamAynen öyle. Gelmedi benimde. Senle aynı zamandır bekliyorum.
İnşallahbeyler cogu kisi cekti rahat olun sizinde öderler
Yaw ödemesede çokta şey değil. Yatırım yok bişey yok. Sinir bozucu olan birinie 5 dakikada ödüyor. Birine 1 saatte ödüyor. Bizim 14 saat oldu ödenmemiş. Neye göre ödeme yapılıyor bilen yok.beyler cogu kisi cekti rahat olun sizinde öderler
Aynen Öyle Reis içinde Paramız Yok Ödemezsede Çokta Önemli Değil AmaÖderler şansı Yok Ödicekler Yoksa 24 Saat Sonra Amerika Haritadan SilinirYaw ödemesede çokta şey değil. Yatırım yok bişey yok. Sinir bozucu olan birinie 5 dakikada ödüyor. Birine 1 saatte ödüyor. Bizim 14 saat oldu ödenmemiş. Neye göre ödeme yapılıyor bilen yok.
Başkan Mail Doğrulama banada Dedi Telegram Botu Üzerinden confirm withdrawna bas siteye atıyor düzeliyor sonraBendede aynı mail doğrulama istiyor
Bendede aynı mail doğrulama istiyor
confirmed yapmazsan 1 saatte iptal olur onay vermiyorsundur çekime.benımkı sureklı ıptal oluyor neden
2013 den beri diyor 3 sene değil bide adamlar büyük ihtimalle dogs coinle anlaşmalı tokena para verdiklerini bile sanmıyorum büyük ihtimalle reklam için anlaşmaları var.Beyler Adamlar 3 Yıllık Siteymiş Ödeme Yapmama Şansları Yok Köklü Site Kendi Ülkesinde