- 4,858
- 2,342
- 113
sabah verdim az önce iptal edip tekrar verdim 10dkya geldiKnk nezaman çekim vermiştin
sabah verdim az önce iptal edip tekrar verdim 10dkya geldiKnk nezaman çekim vermiştin
güle güle harca sevindim gelmesineverdim 10 dkkada geldi valaha
Bana neden böyle yaptılar kral şu fotoğrafta bi sıkıntı görünüyormu ödenirmi senceverdim 10 dkkada geldi valaha
iptal et tekrar verBana neden böyle yaptılar kral şu fotoğrafta bi sıkıntı görünüyormu ödenirmi sence
Sakata binmesin ustaiptal et tekrar ver
binmez verSakata binmesin usta
Usta sana güveniyorum dediğin gibi yaptım ödenirmi ekran böyle şuanbinmez ver
bekle 30dk ödenir ödenmezse 30dkda bir iptal edip tekrar ver uzun beklemen anlam ifade etmiyoUsta sana güveniyorum dediğin gibi yaptım ödenirmi ekran böyle şuan
bende iptal edip verdim şimdi bakalım ne olacak senin bakiyede benimki gibi yüksek ondan 24 saate kadar sürebilir daha ellemeyelim.Usta sana güveniyorum dediğin gibi yaptım ödenirmi ekran böyle şuan
Kral inşallah ödenir tütüne düştüm patladık bu ara tütünü hesaplı içiyodum maaşa 15gün var 130$ 4700küsür ödenirse iyi para bekliyorum senin para hesabına düştümü şuanbekle 30dk ödenir ödenmezse 30dkda bir iptal edip tekrar ver uzun beklemen anlam ifade etmiyo
ödenir dert etme birkaç saat idareli iç tütünü sonra parlament içersinKral inşallah ödenir tütüne düştüm patladık bu ara tütünü hesaplı içiyodum maaşa 15gün var 130$ 4700küsür ödenirse iyi para bekliyorum senin para hesabına düştümü şuan
Reisim be eywallah usta Allah’a emanet ol görüşürüz kral 🫡🖐ödenir dert etme birkaç saat idareli iç tütünü sonra parlament içersin
ödenince yazarsınReisim be eywallah usta Allah’a emanet ol görüşürüz kral 🫡🖐
hocam senin bakiye kaçtı yüksekleri sonraya bırakıyorlar gibi ondan soruyorumDün akşam 9 da çekim verdim gelmedi hala. Şuan iptal edip tekrar çekim verdim bakalım ne olcak
103 Euro çektimhocam senin bakiye kaçtı yüksekleri sonraya bırakıyorlar gibi ondan soruyorum
Diyoruz anlatamiyoruz açıklama yapmaktan yoruldumcekim geldi beyler 88 euro saat 11:30 a kadar bakım var dedi zaten telegramda saat farkını eklerseni 3 saat yani 14:30 da bakım sona erdi ödemeler başladı.