Reis mail ile alakalı Bi 2fa vardı security kısmında onuda yaptimOnaylandim mi maili
Reis mail ile alakalı Bi 2fa vardı security kısmında onuda yaptimOnaylandim mi maili
Yani şuan sadece beklemem gerekiyor dimi reisTamam sıkıntı yok mail onayı bekliyo askida diyo site onaylayacak onaydan sonra yaparsın cekimi
I am sending e-mail confirmation, it says it is pending, when does it receive approval, but it does not send any shots. Bunu canli destege yaz hizlanir onaylarReis mail ile alakalı Bi 2fa vardı security kısmında onuda yaptim
Hayır telegram botuna geri git onaylaya bas mail dedigi oYani şuan sadece beklemem gerekiyor dimi reis
Kral telegramdan giricen normal google degilBana neden hic eklemior
Belli olmuyor 3 gün önce kaybetmiştim bugün 2k eklemisHergünmü ekliyo hunu
Reis bu sadece telegramda değilmi sitesidemi varKral telegramdan giricen normal google degil
Değil asil telegramReis bu sadece telegramda değilmi sitesidemi var
TG den giriyom zaten kanka, üye olalı 4 - 5 gün oldu tüm doğrulamalarıda yaptım ama bana hiç eklenmedi hep 0Kral telegramdan giricen normal google degil
Bana hiç bunu demiyor kiHadi gidelime tikla 1 dk bekle sayfayi yenile eklenmiş oluyo
Kral desteğe yaz günlük eklenen bonustan yararlanamiyorum bana ekleme yapılmıyo diye kullanici adini ver ekletBana hiç bunu demiyor ki
arkadaş davet et 5 k dogs kazan diyo davet ettik eklenmediValla reis
Belli olmuyor 3 gün önce kaybetmiştim bugün 2k eklemis
Yatirim yapması lazim arkadaşınarkadaş davet et 5 k dogs kazan diyo davet ettik eklenmedi
Peki bişey sorcam bu 5 k dogun çevrimi ne onu anlamadım benYatirim yapması lazim arkadaşın