Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Cloverbet250 FreeSpin & 250 FreeBet Deneme Bonusu

byarda

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24
23
3
Site hakkında bilgim yok Telegram'da gördüm paylaşıyorum gençler
Promosyonlar kısmında deneme bonusu yazmıyor fakat üye olduktan sonra bonus talep'den istediğiniz deneme bonusunu alabilirsiniz.
Deneme bonusu şartlarını aşağıya yazıyorum bakabilirsiniz.

(Sitenin adamı falan da değilim saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın)

Güncel Link: https://www.cloverbet13.com/

DENEME BONUSU ŞARTLARI

- Freespinler, SADECE Sweet Bonanza 1000, Gates of Olympus 1000, Sugar Rush 1000, Starlight Princess 1000 oyunlarında geçerlidir
- Freespin sadece Pragmatic oyunlarında kullanılabilir, farklı alanlara geçişlerde bakiye silinecektir.
- Çekim yapabilmeniz için, bakiyenizi 2.500₺ yaptıktan sonra, 250₺ olarak yatırım sağlayarak, sadece 750₺ olarak çekim yapabilirsiniz.

Promosyon FUTBOL oyunlarinda gecerli olup baska promosyon yada yatirimla birleştirilemez.

- Freebetlerinizi 1.85 oran ile kombine kuponlarınızda kullanabilirsiniz.
- Sadece Futbol alanında geçerlidir. Farklı alanlara geçişlerde bakiye silinecektir.
Çekim yapabilmeniz için, bakiyenizi 1.500₺ yaptıktan sonra, 250₺ olarak yatırım sağlayarak sadece 750₺ olarak çekim yapabilirsiniz.

f7077bed-2457-449d-a67b-3d7771dc4ef8.jpg

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
267
109
43
Bonus alındı fakat motor hatası diyor aktif edilemiyor
Betcolardaki hergun bitmeyen lanet guncelleme kardesim o yuzden hata artik iyice tadini kaçırdılar 2025 yilinda asla ve kesinlikle hicbir betco sitesinde ne oyun oynarim nede para yatiririm bunlar tam Allahsiz oldu

dogulu333

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29
12
3
Site hakkında bilgim yok Telegram'da gördüm paylaşıyorum gençler
Promosyonlar kısmında deneme bonusu yazmıyor fakat üye olduktan sonra bonus talep'den istediğiniz deneme bonusunu alabilirsiniz.
Deneme bonusu şartlarını aşağıya yazıyorum bakabilirsiniz.

(Sitenin adamı falan da değilim saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın)

Güncel Link: https://www.cloverbet13.com/

DENEME BONUSU ŞARTLARI

- Freespinler, SADECE Sweet Bonanza 1000, Gates of Olympus 1000, Sugar Rush 1000, Starlight Princess 1000 oyunlarında geçerlidir
- Freespin sadece Pragmatic oyunlarında kullanılabilir, farklı alanlara geçişlerde bakiye silinecektir.
- Çekim yapabilmeniz için, bakiyenizi 2.500₺ yaptıktan sonra, 250₺ olarak yatırım sağlayarak, sadece 750₺ olarak çekim yapabilirsiniz.

Promosyon FUTBOL oyunlarinda gecerli olup baska promosyon yada yatirimla birleştirilemez.

- Freebetlerinizi 1.85 oran ile kombine kuponlarınızda kullanabilirsiniz.
- Sadece Futbol alanında geçerlidir. Farklı alanlara geçişlerde bakiye silinecektir.
Çekim yapabilmeniz için, bakiyenizi 1.500₺ yaptıktan sonra, 250₺ olarak yatırım sağlayarak sadece 750₺ olarak çekim yapabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 685005
Teşekkür ederim kardeşim

Muratx04

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
17
8
Çekim yapan oldu mu ya da yatırım sağlayan 2600 tl yaptım deneme bonusunu yatırım yapsam mı

mrt5961

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
0
1
Benim 3k oldu sistem düzeltme yapmadı sayfa da yeniledim canlıya baglanicam