Çekim gelirse haber edersen bende yatırım yapacam karttaki son 300 TLm var giderse ekmek parasız kalacamÇekim talebi gönderdim onaylanırsa yazacağım
Çekim gelirse haber edersen bende yatırım yapacam karttaki son 300 TLm var giderse ekmek parasız kalacamÇekim talebi gönderdim onaylanırsa yazacağım
Talebim sebepsiz yere reddediliyor şuanÇekim gelirse haber edersen bende yatırım yapacam karttaki son 300 TLm var giderse ekmek parasız kalacam
Son bir kez daha canlı desteğe girip peşine düşeceğim yine bi bahane bulurlarsa tokatçılardırTalebim sebepsiz yere reddediliyor şuan
Sıkıntı desene inşallah paranı alırsın kardeşimTalebim sebepsiz yere reddediliyor şuan
Bugün bir kaç yerde ödeme yapılmadığını gördüm keşke yatırmasaydın dostum.Sıkıntı desene inşallah paranı alırsın kardeşim
bir ss salsanaböyle bir site yok kardeş ödeme 2 dakika şaşırdım 13k yaptım sugar binde şansa bak
Hangi yöntemle çektinÖdeme yaptı sıkıntı yok arkadaş lar
Çerezleri temizledikten sonra giriş yap düzeliyor öğrenin artıkBonus alındı fakat motor hatası diyor aktif edilemiyor
Bu site kadar Tokatçı bir site görmedim sakin yatırım yapmayinSite hakkında bilgim yok Telegram'da gördüm paylaşıyorum gençler
Promosyonlar kısmında deneme bonusu yazmıyor fakat üye olduktan sonra bonus talep'den istediğiniz deneme bonusunu alabilirsiniz.
Deneme bonusu şartlarını aşağıya yazıyorum bakabilirsiniz.
(Sitenin adamı falan da değilim saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın)
Güncel Link: https://www.cloverbet13.com/
DENEME BONUSU ŞARTLARI
- Freespinler, SADECE Sweet Bonanza 1000, Gates of Olympus 1000, Sugar Rush 1000, Starlight Princess 1000 oyunlarında geçerlidir
- Freespin sadece Pragmatic oyunlarında kullanılabilir, farklı alanlara geçişlerde bakiye silinecektir.
- Çekim yapabilmeniz için, bakiyenizi 2.500₺ yaptıktan sonra, 250₺ olarak yatırım sağlayarak, sadece 750₺ olarak çekim yapabilirsiniz.
Promosyon FUTBOL oyunlarinda gecerli olup baska promosyon yada yatirimla birleştirilemez.
- Freebetlerinizi 1.85 oran ile kombine kuponlarınızda kullanabilirsiniz.
- Sadece Futbol alanında geçerlidir. Farklı alanlara geçişlerde bakiye silinecektir.
Çekim yapabilmeniz için, bakiyenizi 1.500₺ yaptıktan sonra, 250₺ olarak yatırım sağlayarak sadece 750₺ olarak çekim yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 685005
Noldu hocam sorun nedirBu site kadar Tokatçı bir site görmedim sakin yatırım yapmayin