Dostum , birincisi kimse Tanju Özcan'ı yangın çıkarmakla suçlamıyor. Önce okuduğumuzu anlayalım.Başarılı bir belediye başkanı olan Tanju Özcan yine diktatör lideri olan makarnacı insanlar tarafından yangını çıkarmak ile suçlanıyor şu durumda bile siyaset yapan insanları o ateşin içine atacaksın şimdi seni kurtarsınlar diyeceksin.
Tamam padişahım çok yaşaDostum , birincisi kimse Tanju Özcan'ı yangın çıkarmakla suçlamıyor. Önce okuduğumuzu anlayalım.
Bolu Belediyesinde hata yoktur , tüm hata bakanlıktadır diye konuşanlara cevap veriyorum. Belgeleri var.
Ayrıca ben hayatımda hiç bir zaman , namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki ak Parti'ye oy vermedim.
Şu makarnacı , troll yaftalarınızı insanlara yapıştırmayı bırakın artık.
Ayrıca ölen canlar üzerinden siyaset yapan şerefsizdir. Her zerreden siyaset çıkarmaya çalışan da şerefsizdir.
Lakin sizler istiyorsunuz ki biz her şeyi konuşalım tek bir cevap almayalım. Öyle bir dünya yok olmayacakta.
Torbacin saglammis her lafinda kendinle çelişiyorsunDostum , birincisi kimse Tanju Özcan'ı yangın çıkarmakla suçlamıyor. Önce okuduğumuzu anlayalım.
Bolu Belediyesinde hata yoktur , tüm hata bakanlıktadır diye konuşanlara cevap veriyorum. Belgeleri var.
Ayrıca ben hayatımda hiç bir zaman , namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki ak Parti'ye oy vermedim.
Şu makarnacı , troll yaftalarınızı insanlara yapıştırmayı bırakın artık.
Ayrıca ölen canlar üzerinden siyaset yapan şerefsizdir. Her zerreden siyaset çıkarmaya çalışan da şerefsizdir.
Lakin sizler istiyorsunuz ki biz her şeyi konuşalım tek bir cevap almayalım. Öyle bir dünya yok olmayacakta.
Forumda ki müptezeller ile karıştırma beni.Torbacin saglammis her lafinda kendinle çelişiyorsun
Tamam ATM memuru abicim sal artık biziForumda ki müptezeller ile karıştırma beni.
'Sana göre ' çeliştiğim yeri yaz. Yaz ki seni de aydınlatayım.
Benim kimseyi tuttuğum yok. Ben işime bakıyorum. Alıntı yaparsan cevap verme durumu doğuyor.Tamam ATM memuru abicim sal artık bizi
Aynen işine bak reis otur makarnanı ye , bugün de bir değişiklik yap ketçap sık.Benim kimseyi tuttuğum yok. Ben işime bakıyorum. Alıntı yaparsan cevap verme durumu doğuyor.
Forumda ki müptezeller ile karıştırma beni.
'Sana göre ' çeliştiğim yeri yaz. Yaz ki seni de aydınlatayım.
Ya dostum neyse bu konuya son postum. Yangında ihmali olan her kim varsa , cezasını alsın. Allah ölenlere rahmet eylesin.Dün geceden beridir yazdığın herşey çelişkili konuya Tanju Özcana laf atmakla siyasete giriyorsun ve bu son mesajında ölüler üzerinden siyaset yapan serefsizdir yazıyorsun,Tanju Özcana çamur atarak zaten siyasete girmiş oluyorsun dostum bu sadece bir örnek her mesajın böyle celiskili bu neyin kafası anlamadım neyse iyi forumlar
Boşver kanka biz aç karnımızı doyuralım onların bir haftalık hayatı bizim ölene kadar yaşayamayacağımız bir hayat bizim 60 senemoz onların 5 senesine bedel.. bunun için birbirimize düşmeye gerek yok elbet vardır bir bedeli iyi akşamlar.Ya dostum neyse bu konuya son postum. Yangında ihmali olan her kim varsa , cezasını alsın. Allah ölenlere rahmet eylesin.
Bu yangın sonrası diğer tüm otellerimiz de benzer durumlar var ise düzenleme yapılsın.
Sana da iyi forumlar.
İlgili yeterlilik belgesini 2007 yılında Akp'li Bolu Belediyesi verdi salak herif. Şu anki yönetmeliğe göre de milli park statüsündeki bölgelerin yetki ve denetim sorumluluğu belediyelere değil, kültür ve turizm bakanlığına aitİnternet iki araştırma yapıp , papağan gibi mevzuat mevzuat diye ağladın.
İlgili otele 'yangın yeterlilik ' belgesini Bolu Belediyesi'nin verdiği ortaya çıktı.
Hani sana dün demiştim ya , itfaiyeyidemi bakanlık gönderiyor diye.
Google'dan mevzuat araştırırken, itfaiye müdürlüklerinin nereye bağlı olduğuna bak. Ona bakarken belki Bolu'da ki itfaiye müdürlüğünde ki şahsın Tanju ile akrabalığını da görürsün.
Tanju' nun neyi gölgelemeye çalıştığına da muvafık olursun.
Şimdi sadede gelelim. Amacımız siyaset değil. Dünde söylediğim gibi neticelenmemiş hadise üzerinden kurumlara şahıslara yüklenmek , niyet okumak ve art niyetliliktir.