- 4,519
- 2,868
- 113
Tamam recetesiz alcam doktir yönlendirdi reçeteyi kaybettim dicemWilkinson veya permetrin
Tamam recetesiz alcam doktir yönlendirdi reçeteyi kaybettim dicemWilkinson veya permetrin
Dostum adı madi yok kendileri yapıyor orda uyuz için dersen yapıp verirler ama iyiki almışım dersin ne kaşıntı kalıyor ne bişiIlacin adi ne emmi reçetesiz alabilirmiyim kac hafta kullancam
bu korona gibi hızlı yayılıyormuş eve yayarsam kendimi affetmem nerden bulaştı bu nalet hastalık allah belasını versinEczaneden uyuz karışımı al dediklerini uygula duşu SOĞUK suyla al düzelirsin
Kremler geçici çözüm 2 gün düzelir sonra yine başlar tamamen vücüttan atman lazımTamam recetesiz alcam doktir yönlendirdi reçeteyi kaybettim dicem
tamam dayı sağolasınDostum adı madi yok kendileri yapıyor orda uyuz için dersen yapıp verirler ama iyiki almışım dersin ne kaşıntı kalıyor ne bişi
Çoktan bulaşmıştır evdekilere kuluçka dönemi oluyo erkenden çaresine bak evdekilerde her ihtimale karşı tedavi uygulasınbu korona gibi hızlı yayılıyormuş eve yayarsam kendimi affetmem nerden bulaştı bu nalet hastalık allah belasını versin
Hastaneye git dostum, 1 ayda falan anca iyileşirsin ama gitmezsen iyileşmezsin ve üstüne çevrene de bulaştırırsınUyuamıyorum sürekli kaşıyom abi valla insani deli ediyor
tamam reis mesajini ss aldım aynısını uygulaycam hemen yarınWilson pomad reis ilaç kahverengi ama iyi bir eczacı bul ona yaptır onun öncesinde 1 tane de beyaz krem almıştım ben adını hatırlamıyorum onu sür 1 gün üzerinde kalsın sonra duş al sonra 3 gün boyun altından ayak parmaklarına kadar sür kıyafet değiştirme ama eğer kalabiliyorsan odanda kal çıkma sıcakta var zaten daha da kokar bende 15 güne bitti tamamen kıyafetlerinide eski olanları giy mümkünse çarşafları falan at fazla yer değiştirme elinden geldiğince ki yayılmasın
Reçeteli mi bilmiyorum eczacının kendi kremi de olur hepsinin içinde dimetilsiklopropankarboksilik asit diye bir şey var uyuz akarlarını öldürmek kolay ama yumurtalarını sadece bu ve bunun bir kaç formu öldürebilir. Sen eczacıya uyuz kremi de onlaar bilirTamam recetesiz alcam doktir yönlendirdi reçeteyi kaybettim dicem
yav anam babam yaşlı onlaea bulaşırsa ne bok yicem benÇoktan bulaşmıştır evdekilere kuluçka dönemi oluyo erkenden çaresine bak evdekilerde her ihtimale karşı tedavi uygulasın
Kaşınıyorum derken dayak yemek istiyorsun sandım dost hakkını helal et1 haftadır inanılmaz derecede kaşınıyorum vucudumu hep yara yaptım internetten araştırdım uyuz diyolar bu nedir napcam varmı bu hastalığı geçiren nolur fikir verin hastaneye gitmeye üşendim sıcak havalardan dolayı diye düşünüyorum bilmiyorum
Bak bu arkadaşın dediklerinin hepsini yap ben öyle dikkat etmedim yeni kiyafetler giydim hep hepsi çöp oldu koku sinmiş çıkmadı mk kıyafetlerdenWilson pomad reis ilaç kahverengi ama iyi bir eczacı bul ona yaptır onun öncesinde 1 tane de beyaz krem almıştım ben adını hatırlamıyorum onu sür 1 gün üzerinde kalsın sonra duş al sonra 3 gün boyun altından ayak parmaklarına kadar sür kıyafet değiştirme ama eğer kalabiliyorsan odanda kal çıkma sıcakta var zaten daha da kokar bende 15 güne bitti tamamen kıyafetlerinide eski olanları giy mümkünse çarşafları falan at fazla yer değiştirme elinden geldiğince ki yayılmasın
ınsallahatlatırım yoksa bittim benHastaneye git dostum, 1 ayda falan anca iyileşirsin ama gitmezsen iyileşmezsin ve üstüne çevrene de bulaştırırsın
Olm ölümcül hastalık mı bu amk kanser olmadın uyuz oldunyav anam babam yaşlı onlaea bulaşırsa ne bok yicem ben
tmm çok teşekkür ederim geceleri uyutmuyor uykunduzenim bozuldu uyuyamıyorumBak bu arkadaşın dediklerinin hepsini yap ben öyle dikkat etmedim yeni kiyafetler giydim hep hepsi çöp oldu koku sinmiş çıkmadı mk kıyafetlerden
koronagibi degilmi buOlm ölümcül hastalık mı bu amk kanser olmadın uyuz oldun
Lan ypk ne koronası kaşıntı sadece akşam uyutmaz hepsi bu tabi fazla kaşınmaktan yara olcak onlarda geçer daha yeni atlattım bendekoronagibi degilmi bu
tmm reis çok sağol inşallah atlatırım bi haftaya butun melhemi sürücem hergünLan ypk ne koronası kaşıntı sadece akşam uyutmaz hepsi bu tabi fazla kaşınmaktan yara olcak onlarda geçer daha yeni atlattım bende