- 2,284
- 2,916
- 113
Saclari sıfıra vurdurdum.
Bu dediğini aldım sürdüm inş geçecekwilkinson pomad eczanede yaptıkları karışımın ismi
Wikinson pomat yazdır bak 1 haftad geciyirmu gecmiyormu1 haftadır inanılmaz derecede kaşınıyorum vucudumu hep yara yaptım internetten araştırdım uyuz diyolar bu nedir napcam varmı bu hastalığı geçiren nolur fikir verin hastaneye gitmeye üşendim sıcak havalardan dolayı diye düşünüyorum bilmiyorum
Aldım kullandım kokusu çok kötü ama faydalı olcak inşallahWikinson pomat yazdır bak 1 haftad geciyirmu gecmiyormu
Millet olarak bir insanın başına kötü bişey geldiğinde sebebini o insanın sevmediğimiz bir özelliğine bağlama alışkanlığımızı bir türlü anlayamadım gitti7slotsun paraları uyuz yaptı bence seni penguen😂 Öyle milletin gözüne sokarcasına aldım verdim çektim ettim dersen uyuz da olursun kuduz da 😂 geçmiş olsun
Kendimi boşa yormuşum sinyor adam gitmiş yine tüm tuşlara basmış diğer kremleri falan almişMillet olarak bir insanın başına kötü bişey geldiğinde sebebini o insanın sevmediğimiz bir özelliğine bağlama alışkanlığımızı bir türlü anlayamadım gitti
Aynen farkettim ben de. Bide yazdın o kadar son zamanlarda ben de uyuz oldum hemen iyileştim bu ilaç sayesinde vs diyeKendimi boşa yormuşum sinyor adam gitmiş yine tüm tuşlara basmış diğer kremleri falan almiş
Bi Essseeeelaaa gider burayaAynen farkettim ben de. Bide yazdın o kadar son zamanlarda ben de uyuz oldum hemen iyileştim bu ilaç sayesinde vs diye
abi bu vardi bunu sordum dedim karışım varmış dedi biz yapmıyoruz 2 3 yeri aradım onalrda biz yapmıyoruz dedi bende bunu aldım mecburiKendimi boşa yormuşum sinyor adam gitmiş yine tüm tuşlara basmış diğer kremleri falan almiş
yanliz bu leş gibi kokuyor bu solucan boku gibi kremBi Essseeeelaaa gider buraya
Bossber fatih usta milletimizden olmazMillet olarak bir insanın başına kötü bişey geldiğinde sebebini o insanın sevmediğimiz bir özelliğine bağlama alışkanlığımızı bir türlü anlayamadım gitti
No comments 🥲 bikaç güne geçmedi diye konuyu uplarsan tekrar gelirimabi bu vardi bunu sordum dedim karışım varmış dedi biz yapmıyoruz 2 3 yeri aradım onalrda biz yapmıyoruz dedi bende bunu aldım mecburi
ya suly usta yok deidler valla dedi biz karışım yapmıyoruz 2 3 eczane adı verdi onları aradım yapmıyoruz dediNo comments 🥲 bikaç güne geçmedi diye konuyu uplarsan tekrar gelirim
Tek mesajınla kargo yapıp yollamıştımya suly usta yok deidler valla dedi biz karışım yapmıyoruz 2 3 eczane adı verdi onları aradım yapmıyoruz dedi
kükürtle vazelin karışımıymış yapmıyorlar mışNo comments 🥲 bikaç güne geçmedi diye konuyu uplarsan tekrar gelirim
Ya mesela bir adamın sürekli küfür etmesini sevmiyorum diyelim, adamın başına bişey geldiğinde hemen "o kadar küfür edersen böyle olursun işte" demek hiç mantıklı değil. Tanrının cezalandırma sistemi bu kadar hızlı çalışsa şuan bebek katilleri vs sefa içinde yaşamak yerine cehennemde olurdu heraldeBossber fatih usta milletimizden olmaz
Tamam brom allah şifa versin 😙kükürtle vazelin karışımıymış yapmıyorlar mış
YaparTek mesajınla kargo yapıp yollamıştım
İstdaysan gel dedim sinyor lanet olsun yine vicdanıma yenik düştüm ben buralara fazlayım