- 1,345
- 818
- 113
Yunus onun kramponu etsin yeter oda yok wkBellingam arda gulerden yetenekli değil kerem aktürkoglundan iyi futbolcu değil Yunus Akgün 2tane Cole palmer eder
Yunus onun kramponu etsin yeter oda yok wkBellingam arda gulerden yetenekli değil kerem aktürkoglundan iyi futbolcu değil Yunus Akgün 2tane Cole palmer eder
Yunus Akgün onun gibi calissaydi tıpkı Arda'nın realde yediği antrenmani yeseydi şimdi 2.messiydi sen kesin FenerlisinYunus onun kramponu etsin yeter oda yok wk
Ya kardeş bu adam İngiltere'ye gitti zaten ordaki idamanı yedi bir bok yok işteYunus Akgün onun gibi calissaydi tıpkı Arda'nın realde yediği antrenmani yeseydi şimdi 2.messiydi sen kesin Fenerlisin
Sakatlandı uyum sorunu yaşadı ve onun ligi laliga Messi örneği hiç premier lige gitmedi ona bakarsan kardeş ozmn tothnenem a attığı gol bile söylediğin şeyi curuturYa kardeş bu adam İngiltere'ye gitti zaten ordaki idamanı yedi bir bok yok işte
Ya boş yapma tamam yaSakatlandı uyum sorunu yaşadı ve onun ligi laliga Messi örneği hiç premier lige gitmedi ona bakarsan kardeş ozmn tothnenem a attığı gol bile söylediğin şeyi curutur
Kes lan bikerede düzgün konuşun salak insan sana cvb verende kabahat kaybol bidaha karşıma çıkma laleYa boş yapma tamam ya
Sende Gslisin galibaKes lan bikerede düzgün konuşun salak insan sana cvb verende kabahat kaybol bidaha karşıma çıkma lale
Yürü düdüklü tencere seni futbol bilgini skmKes lan bikerede düzgün konuşun salak insan sana cvb verende kabahat kaybol bidaha karşıma çıkma lale
leicester city idmanıyla real madrid idmanı bir mi futbol cahili herif ulan 0 kilometre beyninizle nasıl bu forumda böyle tartışmalara girebiliyorsunuz hayret ediyorum ekstra olarak arda güler topçu değil bunu da dipnot olarak ekleyelim yunusun oyun zekası çok daha iyi biri modricle oynuyor diğeri brezilya çıkışlı sara ile oynuyor aynı katkıyı vermemeleri gayet normalYa kardeş bu adam İngiltere'ye gitti zaten ordaki idamanı yedi bir bok yok işte
Ulan gece gece iyi sövdüm sana şimdi be beynini şey ettiğim arızalı bulaşık makinası sen kimsin ulan bana cvb yazıyorsun beyinsiz puşt kaybolleicester city idmanıyla real madrid idmanı bir mi futbol cahili herif ulan 0 kilometre beyninizle nasıl bu forumda böyle tartışmalara girebiliyorsunuz hayret ediyorum ekstra olarak arda güler topçu değil bunu da dipnot olarak ekleyelim yunusun oyun zekası çok daha iyi biri modricle oynuyor diğeri brezilya çıkışlı sara ile oynuyor aynı katkıyı vermemeleri gayet normal
Mekanını basarim sen ekmeğe Pepee derken biz top kovaliyodukYürü düdüklü tencere seni futbol bilgini skm