Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Cole Palmer Real Madrid'in Radarında

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,345
818
113
Yunus Akgün onun gibi calissaydi tıpkı Arda'nın realde yediği antrenmani yeseydi şimdi 2.messiydi sen kesin Fenerlisin
Ya kardeş bu adam İngiltere'ye gitti zaten ordaki idamanı yedi bir bok yok işte

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113
Sakatlandı uyum sorunu yaşadı ve onun ligi laliga Messi örneği hiç premier lige gitmedi ona bakarsan kardeş ozmn tothnenem a attığı gol bile söylediğin şeyi curutur

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,940
5,303
113
leicester city idmanıyla real madrid idmanı bir mi futbol cahili herif ulan 0 kilometre beyninizle nasıl bu forumda böyle tartışmalara girebiliyorsunuz hayret ediyorum ekstra olarak arda güler topçu değil bunu da dipnot olarak ekleyelim yunusun oyun zekası çok daha iyi biri modricle oynuyor diğeri brezilya çıkışlı sara ile oynuyor aynı katkıyı vermemeleri gayet normal

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,345
818
113
leicester city idmanıyla real madrid idmanı bir mi futbol cahili herif ulan 0 kilometre beyninizle nasıl bu forumda böyle tartışmalara girebiliyorsunuz hayret ediyorum ekstra olarak arda güler topçu değil bunu da dipnot olarak ekleyelim yunusun oyun zekası çok daha iyi biri modricle oynuyor diğeri brezilya çıkışlı sara ile oynuyor aynı katkıyı vermemeleri gayet normal
Ulan gece gece iyi sövdüm sana şimdi be beynini şey ettiğim arızalı bulaşık makinası sen kimsin ulan bana cvb yazıyorsun beyinsiz puşt kaybol