Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Covid -19 Hastalarına Devlet Yardım Ediyor Mu?

umut6868

♪♫••..❤..••♫♪ Üçkağıtçı üye ♪♫••..❤..••♫♪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83
Beyler selamun aleyküm evimde covid 19lu hastam var onla beraber bende karantinadayim kaç gündür dışarı çıkamıyorum dezenfektan temizlik malzemesi için komşularıma söylüyorum alsınlar diye hastaligi duyan yanaşmıyor bize bişeyler almaya sağlık bakanlığını kaymakamlığı arıyorum böyle bir yardımımız yok diyor o zaman ben çıkayım diyorum 3.150 tl ceza yersiniz diyor ne yapacagimi şaşırdım aramadığım yer kalmadı ölümemi terkedildik acaba burda. Çıksam ceza yazacaklar çıkmasam açlıktan ölcez evde bilgisi olan yardimci olabilirmi.

Majeste01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
16
18
Valla bizim mahallede de var ama biz yardım ediyoruz belediye bakmıyor bşldğim kadarıyla da yok zaten öle bşşey ama biz bi şekilde bişeyler ulaştırıyoruz 3 Eve

yelkovan982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,481
442
83
Geçmiş olsun hocam , e yakın kolluk kuvvetini ara .. polis ya da jandarma .. getirirler..

umut6868

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83
Geçmiş olsun hocam , e yakın kolluk kuvvetini ara .. polis ya da jandarma .. getirirler..
Usta onlarda belediye ve kaymakamliga yönlendiriyor biri bana şunu ulaştırsa aldığı malın parasinin 2 katını verecegim valla

umut6868

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,464
943
113
bizim de evde covidli hastamız var karantinadayız filyasyon ekibi falan gelmiyor bir şeye ihtiyacımız olursa uygulamalardan(getir, istegelsin vs) hallediyoruz. bu ülkenin devleti falan yok maalesef

umut6868

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83
bizim de evde covidli hastamız var karantinadayız filyasyon ekibi falan gelmiyor bir şeye ihtiyacımız olursa uygulamalardan(getir, istegelsin vs) hallediyoruz. bu ülkenin devleti falan yok maalesef
Usta ne devleti yaa Allah aşkına evde kal demekten başka bişey bildikleri yok Allah bildiği gibi yapsın hepsini hastama ilaç alacağım ilaç bile alamıyorum Allah cezalarını versin

Boraa

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
41
18
Yokmu hiç kardeşin , arkadaşın , dostun ..

Hangi şehirdesin ?

umut6868

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83
Yokmu hiç kardeşin , arkadaşın , dostun ..

Hangi şehirdesin ?
Antepteyim şuanda arkadaşımı dostumada lanet olsun vallahi billahi hiçbirinin hayrı yok yeri geldi arabamı istediler verdim yeri geldi parami istediler verdim mevzularina yetiştim . Şimdi bana böyle yapıyorlar .

Krieger1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,043
827
113
malesef sen bnce belediyeyi degilde komşularını sorgula başkan sepete koysun, kapıya koysunlar çözüm çok war

umut6868

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83
malesef sen bnce belediyeyi degilde komşularını sorgula başkan sepete koysun, kapıya koysunlar çözüm çok war
Usta insanlar o kadar korkuyorlarki kapıya as git diyorum ona bile korkuyorlar 1 komşumla bu yüzden küfürleşip kavga ettik getirmedikleri için.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,269
3,242
113
dost internet üzerinden sipariş etmeyi dene bir çok uygulama var

Pabloescobar

uye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,798
5,493
113
Kardeş sen muhabbet istiyorsan o ayrı tek tıkla kapına getirip bırakıyorlar marketler hatta kapıya bırak git şıkları var mobil uygulamalarda hangi devirde yaşıyorsun.

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Beyler selamun aleyküm evimde covid 19lu hastam var onla beraber bende karantinadayim kaç gündür dışarı çıkamıyorum dezenfektan temizlik malzemesi için komşularıma söylüyorum alsınlar diye hastaligi duyan yanaşmıyor bize bişeyler almaya sağlık bakanlığını kaymakamlığı arıyorum böyle bir yardımımız yok diyor o zaman ben çıkayım diyorum 3.150 tl ceza yersiniz diyor ne yapacagimi şaşırdım aramadığım yer kalmadı ölümemi terkedildik acaba burda. Çıksam ceza yazacaklar çıkmasam açlıktan ölcez evde bilgisi olan yardimci olabilirmi.
Polısı ara kardeşim getırırler

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
kardeşim getirden filan söylesene ne uğraşıyosun

Krieger1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,043
827
113
Usta insanlar o kadar korkuyorlarki kapıya as git diyorum ona bile korkuyorlar 1 komşumla bu yüzden küfürleşip kavga ettik getirmedikleri için.
Ewet tehlikeli ama komşusu aç iken ihtiyacı warken yardım etmemek ne kadar dogru? Sizinle temas etmedende size yiyecek weya ihtiyac malzemesi Getirebilirler bunların hepsi bahane yazık gunah neresin kardeşim sen yakınsak eger ne isyorsan ben getireyim adresini söyle yakınmıyoz acaba