- 95,418
- 51,310
- 113
Bunu görmesin adminlerArkadaşlar içinizde para gonderebilecek olan varmı
Bunu görmesin adminlerArkadaşlar içinizde para gonderebilecek olan varmı
NiyeBunu görmesin adminler
Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev yasaktır. PARA İSTEMEK YASAKTIR
Bak aşağıya yazmışlar sebebini. Hesabınla vedalaşman gerekebilir
Biz hayata rest cekmisiz adminemi eyvallah edeceğizBak aşağıya yazmışlar sebebini. Hesabınla vedalaşman gerekebilir
Yalan malan değil kardeşim gerekli uygulamalarda kişinin antikor ürettiği görülebiliyor nesi yalan olabilir bunun. Siz ailecek öksürünce korona sanmışsınızdır her seferinde.Onu diyen yalan soylüyor. Tam 3kere geciridm ben. Ailemde 2kere gecirdi
Yalan malan değil kardeşim gerekli uygulamalarda kişinin antikor ürettiği görülebiliyor nesi yalan olabilir bunun. Siz ailecek öksürünce korona sanmışsınızdır her seferinde.Onu diyen yalan soylüyor. Tam 3kere geciridm ben. Ailemde 2kere gecirdi
uzun vadelı gelmemıssın belli Yolun Acık olsun KardeşBiz hayata rest cekmisiz adminemi eyvallah edeceğiz
Eyvallah kardessuzun vadelı gelmemıssın belli Yolun Acık olsun Kardeş
üslubundan dolayı forum içi para istemenden dolayı 2 gün uzaklaştırıldın geldiğinde devam edersen süreriz Banlanacaksın dostum.Biz hayata rest cekmisiz adminemi eyvallah edeceğiz
adam atarlı 2 gün az bunuüslubundan dolayı forum içi para istemenden dolayı 2 gün uzaklaştırıldın geldiğinde devam edersen süreriz Banlanacaksın dostum.
Tamam kardesim ben yalan soyluyom yakinda 2 3 kere gecirince hatirlarsin beniYalan malan değil kardeşim gerekli uygulamalarda kişinin antikor ürettiği görülebiliyor nesi yalan olabilir bunun. Siz ailecek öksürünce korona sanmışsınızdır her seferinde.
Zaten para istemek icin corona yalani atti dost yedi paraları bulamiyor acindirma yolundan gireyim dedi bakti olmadi bu sefer acik acik soyledi kumarcinin cigerini 2km tanırız cigerci erhanüslubundan dolayı forum içi para istemenden dolayı 2 gün uzaklaştırıldın geldiğinde devam edersen süreriz Banlanacaksın dostum.