ilk günler önemli ilaclari kullanmadan atlattim ben.2 gündür bel agrısı ve eklem agrısı vardı bugün hiç biri yok ama test yaptırdım sonuç pozitif Ekli dosyayı görüntüle 137040
Geçmiş olsun kardeşim umarım atlatırsın2 gündür bel agrısı ve eklem agrısı vardı bugün hiç biri yok ama test yaptırdım sonuç pozitif Ekli dosyayı görüntüle 137040
Tekrar test yaptırsam Bi degişiklik olurmu acabailk günler önemli ilaclari kullanmadan atlattim ben.
Sicak şeyler iç kendini sicak tut portakal ye limon iç bogazini ferahlat.
nadir olabiliyor bazen değişim ama belirtiler var sonuçta ailenden birine bulastirma mumkunse güzel izole et kendini ozellikle yaşlı biriyle temas etmeTekra
Tekrar test yaptırsam Bi degişiklik olurmu acaba
Sagol dostumGeçmiş olsun kardeşim umarım atlatırsın
Hafif geçirenlerdensin bu şekilde gecer ama maalesef 10 gün evdesin dost geçmiş olsun korkulacak birsey yok2 gündür bel agrısı ve eklem agrısı vardı bugün hiç biri yok ama test yaptırdım sonuç pozitif Ekli dosyayı görüntüle 137040
Öyle yapıcaz artık.nadir olabiliyor bazen değişim ama belirtiler var sonuçta ailenden birine bulastirma mumkunse güzel izole et kendini ozellikle yaşlı biriyle temas etme
İyi atlamışsın verilmiş sadakan varmışGeçmiş olsun umarım hafif atlatırsın. 7 ay kadar oldu benim, entübe edildim 8 gün yoğun bakımda kaldım 40 gün kadarda serviste yattım. Üstelik ileri derecede kronik kalp yetmezligi hastasıyım. Yiyecek ekmeğimiz varmış.
Hayırlısı olsunHafif geçirenlerdensin bu şekilde gecer ama maalesef 10 gün evdesin dost geçmiş olsun korkulacak birsey yok
Sagol başkanGeçmiş olsun üstad
Çok geçmiş olsun dostum sanada Allah bir daha yaşatmasınGeçmiş olsun umarım hafif atlatırsın. 7 ay kadar oldu benim, entübe edildim 8 gün yoğun bakımda kaldım 40 gün kadarda serviste yattım. Üstelik ileri derecede kronik kalp yetmezligi hastasıyım. Yiyecek ekmeğimiz varmış.
O zamanlar surekli kaybediyordum haram yiyemiyorduk o sebeple kurtardik belkideİyi atlamışsın verilmiş sadakan varmış
Sagol dostGeçmiş olsun dostum umarım en az hasarla atlatırsın moralini yüksek tut bol bol su iç
SagolasınGeçmiş olsun..acil şifalar dilerim..
Şimdi haram yiyorsan dikkat et ozaman 😉O zamanlar surekli kaybediyordum haram yiyemiyorduk o sebeple kurtardik belkide