- 338
- 77
- 28
çok geçmiş olsun umarım sıkıntı olmaz ama 1 2 güne başlayabilir eklem ağrısı
Bende de tam tersi hiç bişey yok ama pozitifvalla bende bütün belirtiler var tat koku almama yüksek ateş öksürük ağrılar vs ama sonuç negatif
arkadaşlar biraz önce aradılar şimdide testiniz pozitif Çıktı dediler ben zaten evde kendimi karantinaya almıştım gelip ilaç vereceklermis bu ilaçlar ücretli midir acaba bilgisi olan varmıvalla bende bütün belirtiler var tat koku almama yüksek ateş öksürük ağrılar vs ama sonuç negatif
Arkadaşlar dün test yaptırdım bugün aradılar testimin pozitif çıktığını söylediler şuanda herhangi bi semptom yok gibi vücudumda olan tanıdığım kişiler genelde söylediği eklem ağrısı tat alamama diyorlardı çok şükür şuanda öyle bişey yok aranızda olan arkadaşlar şuan acaba hafif mi geciriyorum yoksa 2 3 sonra daha net mi belli olur
Geçmiş olsun knkBenim 2. Kez pozitif çıktı sağlık çalışanıyım ilk çıktığında hiç belirti yoktu çıkmıştı, 2.çıktığında tat, koku , ateş bütün belirtileri gösterdi, 3 gün oldu acı çekiyorum .
geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşıyorumBenim 2. Kez pozitif çıktı sağlık çalışanıyım ilk çıktığında hiç belirti yoktu çıkmıştı, 2.çıktığında tat, koku , ateş bütün belirtileri gösterdi, 3 gün oldu acı çekiyorum .
Geçmiş olsun dostum ücretsiz ilaçlar. Bazı insanlar hiçbir bilimsel dayanağı olmadan ilaçları kullanmıyorlar ilaçlar daha kötü ediyor diye ama ben kullanmanı tavsiye ederim yani en azından doktorlardan duyduğum kadarıyla. Çok sayıda arkadaşım pozitif oldular ailecek ve hepsi ilaçları kullanıp çok da ileri gitmeden ağlattılar hastalığı. İlaçlar sayesinde virüsün ciğerlere inmesini önlüyorlarmış bu sayede yoğun bakım ya da ağır hastalık evresine ilerlemiyormuş hastalık. Dediğim gibi doktorlardan duyduğum bilgi bu kullanıp kullanmamak size kalmış geçmiş olsun tekrardanarkadaşlar biraz önce aradılar şimdide testiniz pozitif Çıktı dediler ben zaten evde kendimi karantinaya almıştım gelip ilaç vereceklermis bu ilaçlar ücretli midir acaba bilgisi olan varmı
Geçmiş olsun , bu zamanda şu an kendini psikolojik olarak üstün tut . İlaçları gerekmediği müddet kullanmayi , ilaçlar ücretsiz , ben kullanmadim. Yasağım var , kalp hastasiyim bana ilaçlar yasak . Ben sürekli sirke , zencefil Keçi sütü ile beslendim , borç aldım ettim , derken hiç bir şey sağlıktan önemli değil , şükür atlattım ama biraz önce dedemin koronaya yakalandığını şu an öğrenmiş oldum gerçekten ve acilen hastaneye yatirmislar , bu gidişle herkes olacakgeçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşıyorum
Maske takiyor muydun?Arkadaşlar dün test yaptırdım bugün aradılar testimin pozitif çıktığını söylediler şuanda herhangi bi semptom yok gibi vücudumda olan tanıdığım kişiler genelde söylediği eklem ağrısı tat alamama diyorlardı çok şükür şuanda öyle bişey yok aranızda olan arkadaşlar şuan acaba hafif mi geciriyorum yoksa 2 3 sonra daha net mi belli olur
Maske takiyor muydun?
[/QUOT
Aynen takıyodum kendi çapımızda dikkat de ediyodum ama bulaştı işte ama 3 gün oldu Allah'a şükür gayet sağlıklıyim hafif geciriyom
Okadar okudum yaladım yuttum demişsin de, aşıları Biontech'ten değil Çinden aldığımızı bilmiyorsun ilginç doğrusuArkadaş haklı olma payı var üretilen Biontech aşısı yeni mRNA ile üretildi gen aktivasyonu diyebiliriz aşının yan etkisi kişilerde görülmese bile sonraki nesilde gen hasarı hastalıklarını çeşitli bazı olylari tetikleyecegi aşikar yinede daha iyi bir aşı olabilir iki yıl sonr
geçmiş olsun noldu hocam ücretlimiymişarkadaşlar biraz önce aradılar şimdide testiniz pozitif Çıktı dediler ben zaten evde kendimi karantinaya almıştım gelip ilaç vereceklermis bu ilaçlar ücretli midir acaba bilgisi olan varmı