- 377
- 463
- 63
1 dk önce paylastin 5 dk önce gol oldu
Hemen paylaşınca yatıyor, tutsun ki paylaşsın.1 dk önce paylastin 5 dk önce gol oldu
Valla bende anlamadım siteden hıc çıkmadan takip edion kuponu bi paylasiyor maça bir bakiom gol olmuş zaten 😂Hemen paylaşınca yatıyor, tutsun ki paylaşsın.
ne demek istiyorsun hocam gol atınca mı paylastın demek istiyorsun yaniHemen paylaşınca yatıyor, tutsun ki paylaşsın.
Tebrikler reis kazancın daim olsun 🧐kazandı
Adam öyle yazmış ondan gördüm ki aynen öyle.ne demek istiyorsun hocam gol atınca mı paylastın demek istiyorsun yani
5 dakka önce gol olduysa altaki skor bakarmısın bi kac kac1 dk önce paylastin 5 dk önce gol oldu
size diyecek bir şey bulamıyorum valla diğer kuponlarımdamı aynı şekilde öyle yapınca elime bir şey mi geçecek peki ?Adam öyle yazmış ondan gördüm ki aynen öyle.
valla eline ne geçecek bilmem olanı söyledim.size diyecek bir şey bulamıyorum valla diğer kuponlarımdamı aynı şekilde öyle yapınca elime bir şey mi geçecek peki ?
derdini açıklarsan benden anlatırım sen özelden site ismi atıp geri silen değilmiydin ?valla eline ne geçecek bilmem olanı söyledim.
Sen geç paylaşınca skor değişince felan doğal şeyler.
Bir dahası olursa bu konu üzerine uzunca konuşuruz.
3 kupondur aynısı oldu kardeşimZaten siteye Yüklemesi 3 dk , bırakında gol olsun 😃
önceki kuponlarda niye olmuyor kardeşm benm elimde olan bir şey degil yönetici konuya gec izin veriyorsa bilemem3 kupondur aynısı oldu kardeşim
hocam ben öyle herkezin lafını takmam takip eden eder yoksa sıkıntı varsa yöneticlere bildirsinler onlar yazarlar zaten bana üyeler bu konular ile muhattap olmasın mümkünseYok dostum sıkıntı yok boş muhabbetler işte , anladın sen onu