Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı cparty5858 / 4000 Misli Kombin

Kupon Miktarı
4000
Kupon Oranı
5.153

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,325
46,999
113
10 k Temiz Boşver 20 K yı :) Tebrikler Dost

cparty5858

SADECE FUTBOL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
377
463
63
Oktay, ayhana demıstım de olsun sıkıntı yok :) her gun oynuyosun 1. olursun bu hafta sonu bence de 1. olunca da bi şey olmuyo :)
kanka ben olmaya olurumda garantiye gidiyorum hep normalde benm oranlarm 1.30 1.35

cparty5858

SADECE FUTBOL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
377
463
63
tebrık ederım boyle kazanclarda 3 5 dagıt ama mılletın gozu kalır ıster ıstemez tavsıyem sen bılırsın kımse karısamaz ama racon bu olmalı hadı zehırı saldım ben kacar :D
kanka o dağıtma konusunda cok başım ağrıdı benim ana avrat koymadılar diger xxxx forumlarında cok yaptım ama inan bıktım cekiliş kazanmaz adam ana avrat özelden kayıyor ama ilerde bakarız

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,682
79,416
113
kanka o dağıtma konusunda cok başım ağrıdı benim ana avrat koymadılar diger xxxx forumlarında cok yaptım ama inan bıktım cekiliş kazanmaz adam ana avrat özelden kayıyor ama ilerde bakarız
burda sorun olmaz merak etme en kotu twitter etkinlik yaparsın namın yurusun bılıyosun bu ısler bı gun 50k vurursun 10 gun sonra 20 kovalarsın o yuzden olunca zekatını vereceksın kı olmayınca yuzun olsun neyse gorusmek uzere :)