- 377
- 463
- 63
bravo ayhan dun gıbı hatırlarım 1 mesajın vardı dısladık senı yenı uyesın dıye 570 yapmıssın helal dogru yoldasınBende kazandım teşekkürler
normalde yeni üye degilmde kanka pek aktif olamıyordummbravo ayhan dun gıbı hatırlarım 1 mesajın vardı dısladık senı yenı uyesın dıye 570 yapmıssın helal dogru yoldasın
Oktay, ayhana demıstım de olsun sıkıntı yok her gun oynuyosun 1. olursun bu hafta sonu bence de 1. olunca da bi şey olmuyonormalde yeni üye degilmde kanka pek aktif olamıyordumm
kanka ben olmaya olurumda garantiye gidiyorum hep normalde benm oranlarm 1.30 1.35Oktay, ayhana demıstım de olsun sıkıntı yok her gun oynuyosun 1. olursun bu hafta sonu bence de 1. olunca da bi şey olmuyo
işin sırra 31 Ağustos ta mı diyosun
olabilirişin sırra 31 Ağustos ta mı diyosun
tebrık ederım boyle kazanclarda 3 5 dagıt ama mılletın gozu kalır ıster ıstemez tavsıyem sen bılırsın kımse karısamaz ama racon bu olmalı hadı zehırı saldım ben kacarolabilir
Tbrkler
kanka o dağıtma konusunda cok başım ağrıdı benim ana avrat koymadılar diger xxxx forumlarında cok yaptım ama inan bıktım cekiliş kazanmaz adam ana avrat özelden kayıyor ama ilerde bakarıztebrık ederım boyle kazanclarda 3 5 dagıt ama mılletın gozu kalır ıster ıstemez tavsıyem sen bılırsın kımse karısamaz ama racon bu olmalı hadı zehırı saldım ben kacar
burda sorun olmaz merak etme en kotu twitter etkinlik yaparsın namın yurusun bılıyosun bu ısler bı gun 50k vurursun 10 gun sonra 20 kovalarsın o yuzden olunca zekatını vereceksın kı olmayınca yuzun olsun neyse gorusmek uzerekanka o dağıtma konusunda cok başım ağrıdı benim ana avrat koymadılar diger xxxx forumlarında cok yaptım ama inan bıktım cekiliş kazanmaz adam ana avrat özelden kayıyor ama ilerde bakarız
Bende dün gibi hatırlıyorum kanser ettiniz beni bı iki arkadaş 😁bravo ayhan dun gıbı hatırlarım 1 mesajın vardı dısladık senı yenı uyesın dıye 570 yapmıssın helal dogru yoldasın
o zaman çete sağlamdı artık kımse kalmadıBende dün gibi hatırlıyorum kanser ettiniz beni bı iki arkadaş 😁
Bana kaldın gördün mü 😁o zaman çete sağlamdı artık kımse kalmadı
Yok daha ölmedik ayhanBana kaldın gördün mü 😁
O kadar kotu insan miyiz ya 😁Yok daha ölmedik ayhan