- 2,813
- 1,476
- 113
Yarim saat oldu söyleyeli daha düzelmediReis bende de öyle oldu sonra kadına yazdım bekleyin dedi 15 dk sonra 150 oldu cektim
Yarim saat oldu söyleyeli daha düzelmediReis bende de öyle oldu sonra kadına yazdım bekleyin dedi 15 dk sonra 150 oldu cektim
Valla reis 12 dkda odedilerYarim saat oldu söyleyeli daha düzelmedi
Eyvallah bakalim duzenlesinler deValla reis 12 dkda odediler
Dost deneme bonusu çekimi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum bence pek emin olma cekebilirsem yazarım pek tekin değiller gibibu site güvenilirmi, bilgisi olan varmı arkadşlar, yatırım düşünyrm, %100çevrimsz için
Benimde şansım yaver gitti. Site Hesabında 100 TL para var ama yatıracak 50 TL şimdilik yok maalesef. Mecbur bulacağız artık çekebilmek için.buradan çekim yaptımda biraz sıra var 400 tl para vardı 99 tl düştü çevrim bitince desteğe 5 kere anlattım anlamadı sonra 51 yatırım 150 çekim dedim 50 yatırım 150 çekebilirsiniz gibisinden bişeyler zırvaladı en son 51 yatırdım bu seferde çekim verilmiyordu desteğe bağlandım düzeltti payfixle 1 saat 5 dakikada ödendi
Yalnız önce 150₺ ye ulaştırıp sonra 50₺ yatırman gerekBenimde şansım yaver gitti. Site Hesabında 100 TL para var ama yatıracak 50 TL şimdilik yok maalesef. Mecbur bulacağız artık çekebilmek için.
Benim çevrim bitti , bonus bakiyesi 450 TL falandı, otomatikman 100 TL ye düştü. Canlı destek 50 TL yatırıp , toplamda 150 TL çekebilirsiniz dedi.Yalnız önce 150₺ ye ulaştırıp sonra 50₺ yatırman gerek
Cratos Royal bana bonus verdi şartsız . Sonra bakiye sıfırladılar büyük dolandirici bunlarBenim çevrim bitti , bonus bakiyesi 450 TL falandı, otomatikman 100 TL ye düştü. Canlı destek 50 TL yatırıp , toplamda 150 TL çekebilirsiniz dedi.
Site hakkında aşırı bir bilgim yok. Ama ufak miktarları öderler gibime geliyor. Büyük miktarlar için bir şey diyemem. Kaç TL'ni sıfırladılar ?Cratos Royal bana bonus verdi şartsız . Sonra bakiye sıfırladılar büyük dolandirici bunlar
Arkadaşlar geçenlerde bu siteye yatırım yaptım ve aradılar adliyeden terör örgütüne destek veriyor bu site dediler PKK örgütüne
anjfgnjafhjnajndfhjnafhjn adliye seni arayıp bu site terör örgütüne destek mi veriyor dedi ? seni sorgulamadı mı site hakkında bilgi mi verdiArkadaşlar geçenlerde bu siteye yatırım yaptım ve aradılar adliyeden terör örgütüne destek veriyor bu site dediler PKK örgütüne
o zaman benim çevrim bittikten sonra girmişim jackpotaBenim çevrim bitti , bonus bakiyesi 450 TL falandı, otomatikman 100 TL ye düştü. Canlı destek 50 TL yatırıp , toplamda 150 TL çekebilirsiniz dedi.