- 1,905
- 2,422
- 113
O kişinin orada bulunma sebebi milleti oyuna kitlemek o olmasa da 7/24 kendiliğinden döner zaten senin de dediğin gibiBir de ne kadar kaybettirirseniz o kadar prim alıyorsunuz demişsen de dost o çarkta müdahale yoksa ben birşey bilmiyorum fren sistemi var hadi onuda geçtim crazy'de verilen bonuslardan çıkan X'i çeviren kişi belirlemiyor ki adam nasıl kaybettirmeye yönelik oynasın dediğin şey cok sacma
Fren sistemi mi o gerçekten ben 2 kere 2×50 yakaladım mesela.Bir de ne kadar kaybettirirseniz o kadar prim alıyorsunuz demişsen de dost o çarkta müdahale yoksa ben birşey bilmiyorum fren sistemi var hadi onuda geçtim crazy'de verilen bonuslardan çıkan X'i çeviren kişi belirlemiyor ki adam nasıl kaybettirmeye yönelik oynasın dediğin şey cok sacma
Daha önce kaç kez ceza kestiler evoluiton'aFren sistemi mi o gerçekten ben 2 kere 2×50 yakaladım mesela.
Fren oluyormuş gibi görünüyor ama yani denetim çok oluyordur onlarda batı avrupadan oynayan da olduğu için öyle bir hile olsa kanırtırlar gibime geliyor
Evolution hiç hile sebebi ile ceza yemedi. Hile yapsa verilen ceza para cezası değil faaliyet durdurma cezası olur. Evolution fined gibi İngilizce kelimeler ile ararsan yedikleri tüm cezalar çalışan hakları veya oyunların kamera kayıtlarının kaydedilmesi ile ilgili cezalar dost.Daha önce kaç kez ceza kestiler evoluiton'a
BEN TALİBİMEkli dosyayı görüntüle 687267
Letonya mafya şirket yeni çark çevirici aktörler arıyor başvurabilirsiniz
Geceleri kulak çınlamasından uyuyamama şansınız var
Bir de ne kadar kaybettirirseniz o kadar prim alıyorsunuz
Bileğine güvenenler kaçırmasın bu fırsatı