- 31,888
- 13,783
- 113
Bol sansKısmet dostum 500e yaklaşınca dedim tek gole 1000 yapalım 100 dağıtalım çok çok giden 200 tl olur ne paralar verdim vlben bu zıkkımı sert demiştim sert girdimEkli dosyayı görüntüle 379790
Bol sansKısmet dostum 500e yaklaşınca dedim tek gole 1000 yapalım 100 dağıtalım çok çok giden 200 tl olur ne paralar verdim vlben bu zıkkımı sert demiştim sert girdimEkli dosyayı görüntüle 379790
Resmi wonnŞimdi baktım aq açtım yayini vara felan bakıyor hakem bu da iptal olsaydı pis soverdim
Hard alsaymissin 1.5 ust 😂😂qelirmiydi qene acaba1-1 oldu şaka gibi
Beklenen ve ozlenensn bekliozSert girecem beklemedeyim
hadi tebrikler devamSert girecem beklemedeyim
Bir önceki maça nispet yapar gibi keşke brazzers gibi dalsaymisim aminyum3 oldu 😂😂
@crazyboys
Valla tek seferde quzel para vururdin en az 4 oranlaBir önceki maça nispet yapar gibi keşke brazzers gibi dalsaymisim aminyum
Buna quvenipte brazzers da dalma bu sefer dost😂Bir önceki maça nispet yapar gibi keşke brazzers gibi dalsaymisim aminyum
olsun maç mı yok devamBir önceki maça nispet yapar gibi keşke brazzers gibi dalsaymisim aminyum
Pol sanszzzkeeVe zurnanın zırt dediği yere geldik gelirse 2 kişiye payfix ile 50 ser tl yollayacam sonra tekrar devam ke sadece payfix gelmezse zurnalı elime alır giderimEkli dosyayı görüntüle 379810
Bol şanslarVe zurnanın zırt dediği yere geldik gelirse 2 kişiye payfix ile 50 ser tl yollayacam sonra tekrar devam ke sadece payfix gelmezse zurnalı elime alır giderimEkli dosyayı görüntüle 379810
Bol şans dostttVe zurnanın zırt dediği yere geldik gelirse 2 kişiye payfix ile 50 ser tl yollayacam sonra tekrar devam ke sadece payfix gelmezse zurnalı elime alır giderimEkli dosyayı görüntüle 379810
bol şanslarVe zurnanın zırt dediği yere geldik gelirse 2 kişiye payfix ile 50 ser tl yollayacam sonra tekrar devam ke sadece payfix gelmezse zurnalı elime alır giderimEkli dosyayı görüntüle 379810