- 71,428
- 43,935
- 113
Cali dk 28
Rabbim iyilik saqlık versin inş. Sukur dost Allah bundan saga düsurmesin ne diyelim baska
Amin kardesim cümlemizeRabbim iyilik saqlık versin inş
Baba gelsindeMac sonuda ilk yaridanda gelebir sonuc olarak
Amiin iy qenelde 2 qol oluo bu liqdeAmin kardesim cümlemize
Bu amerika hep bize,zarar😂Allah belasını versin 1400 e yakın para gelecekti o amerikanin Kahrolsun Amerika kahrolsun amerika
O ligde bazen haddinden fazla gol oluyr bazense hic olmyr dostAllah belasını versin 1400 e yakın para gelecekti o amerikanin Kahrolsun Amerika kahrolsun amerika
😔3300 günü geçen kredi 2 tane kredi karti 7k lazım yoksa bittim
Aman dost inşallah gelir ya
Sıkma canını dost herşey olacaqına varıyor kısmetin varsa nerde olursa olsn qwlir bulur seni3300 günü geçen kredi 2 tane kredi karti 7k lazım yoksa bittim
Bekle biraz daha mac tempoluKupon bozdur bunu veriyor şuan napsam bu gotlerede pek güvenemiyorum Ekli dosyayı görüntüle 390850
Nasilsa mac geneli oynamissinBekle biraz daha mac tempolu
Cok qüzel boz qitsinKupon bozdur bunu veriyor şuan napsam bu gotlerede pek güvenemiyorum Ekli dosyayı görüntüle 390850
Çok bş fark yok bozum iyi veriyor ama 1 0 maç dk erken sana kalmışKupon bozdur bunu veriyor şuan napsam bu gotlerede pek güvenemiyorum Ekli dosyayı görüntüle 390850
Yonede sen bilirsin dost sansta parada senin ben aklini karistirmis olmayayimBaba gelsinde