Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Csintro 555 (1TL) FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batikanbugra

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
18
8
Alakası yok bizden kaynaklıysa bonusu neden verdi çekime gelince bakiyeyi sildi
herkes çekim yapıyor alt yapı değişmiş olabilir sitenin başka bir siteymiştir kayıt olmuşsundur önceden, ip bahanesi diye bir şey yok. bazen alt yapı değişince üyelikler siliniyor ama ip diyor işte

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
913
398
63
herkes çekim yapıyor alt yapı değişmiş olabilir sitenin başka bir siteymiştir kayıt olmuşsundur önceden, ip bahanesi diye bir şey yok. bazen alt yapı değişince üyelikler siliniyor ama ip diyor işte
Hayırdır siteye mi çalışıyorsun sen benim işim gereği sabit ip kullanıyorum tek başıma yaşıyorum öyle birşey olamaz oldu diyelim bonusu neden verdi o zman çekime gelince iptal etti 200 TL için yalan mı söyleyeceğim tabi ki reklam için bir kaç kişiye ödeyecek

batikanbugra

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
18
8
Hayırdır siteye mi çalışıyorsun sen benim işim gereği sabit ip kullanıyorum tek başıma yaşıyorum öyle birşey olamaz oldu diyelim bonusu neden verdi o zman çekime gelince iptal etti 200 TL için yalan mı söyleyeceğim tabi ki reklam için bir kaç kişiye ödeyecek
kardeşim boş yapma hadi uza benim mesajımdan, çekim yapan tonla insan var bende dahil. adamların işi gücü yok sana ip diyecek 200 lira vermicek aynen başka bonuslara bak

batikanbugra

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
18
8
Ne değişik insanlarsınız benim açtığım konuya yorum atmayın la siz

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,831
11,374
113
Aktifmi

batikanbugra

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
18
8
Ekli dosyayı görüntüle 676545

Ekmek kuran çarpsın bu siteyi hayatımda ilk defa burda gördüm.
Kendi üzerime üyelik açtım ve başka hiç bi üyelik yok.
Boşuna üye olmayın
Bazı siteler alt yapı ve isim değişikliğine gidebiliyor o siteye kayıt olutorsunuz alt yapı ve isim değişikliği olduğu zaman yeni üyelik açabiliyorsunuz fakat Verileriniz log tuttuğu için ip diyor. Bu siteden dün bonusu aldım çektim sonrasında tekrar para yatırdım sorunsuz çektim ödemeleri gayet hızlı ve güvenilir. çekim yapan bir sürü insan var. açtığım ilk konu bu benim araştırmadan çekim yapmadan bonus paylaşmam kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...