- 15,256
- 7,579
- 113
Tepedekileri tanıyorum ya torpilliyizEvo bugun yine bi cekiliste denk geldim sana cıktı ne bu sans sendeki jdjdh
Tepedekileri tanıyorum ya torpilliyizEvo bugun yine bi cekiliste denk geldim sana cıktı ne bu sans sendeki jdjdh
bize 3un1 dusuyo oyle diyosanTepedekileri tanıyorum ya torpilliyiz
La daha yeni geldin amekebize 3un1 dusuyo oyle diyosan
nasl yani yeni derken abi?La daha yeni geldin ameke
@Daimon buraya kupon gönder ortalık karışacak yoksa jdjsjsj
Modum hedefe ulaşamadık mi daha ne kaldı hedefeBeyler güzel maç yok beklemedeyim
Her başarılı rollingte yüzde 10 her çekilişten yüzde 5 komisyon alıyorum kolay değil belli bir rakam sayısına gelince popüler oluyorsun forumda giderim diyorum rest çekiyorum aaa dur napıyorsun sensiz biz yapamayız diyorlar sen yoksan biz de yokuz diyorlar sonra sana böyle teklif sunuyorlar kolay değil yıllarımı verdim buraya zamanı gelince sizler de böyle olacaksınız biraz sabır sadece ))bize 3un1 dusuyo oyle diyosan
cuba _porto rico voleybol var 3.set cuba al guvenim tam banko mac kacirma oraniBeyler güzel maç yok beklemedeyim
Ah be canım insndiricsk başka birulerini bulHer başarılı rollingte yüzde 10 her çekilişten yüzde 5 komisyon alıyorum kolay değil belli bir rakam sayısına gelince popüler oluyorsun forumda giderim diyorum rest çekiyorum aaa dur napıyorsun sensiz biz yapamayız diyorlar sen yoksan biz de yokuz diyorlar sonra sana böyle teklif sunuyorlar kolay değil yıllarımı verdim buraya zamanı gelince sizler de böyle olacaksınız biraz sabır sadece ))
oran 1.70 kacirma cubayiBeyler güzel maç yok beklemedeyim
Bekle tabi kanka saat 7 de maç var Buz Hokeyi bu saate kadar gelmişsiniz bence o saate kadar da bekleyebilirsinizBeyler güzel maç yok beklemedeyim
oran 3 oldu abi kacirma banko cuba alcak 3.setiBeyler güzel maç yok beklemedeyim
CUBA 3.SETİ ALDI ABİ 3 ORAN GELDİ. ALDIN MI BAHSI OYNADN MI?Beyler güzel maç yok beklemedeyim