Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet dancy35 / Çekiliş Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,151
15,965
113
Beyler çekilişte çıkan arkadaşlar kusura bakmayın. Hastahane masrafından dolayı paranın tamamını kullanmak zorunda kaldım. Açıklama geç yaptım çünkü para gelme durumu vardı. O kesinleşti Bu gece veya yarın öğleden sonra tüm.arkafadlara gönderimi yapmış olacağım. Bazı arkadaşlar hakkımda atıp tutmuşlar sağolsunlar. Bu forumda kaç bin tl dagittigimi bilmedikleri.icin olsa gerek onlara da hak veriyorum. Kalın sağlıcakla para gelir gelmez yollayıp bilgilendirme yapacağım

yulli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
937
146
43
Beyler çekilişte çıkan arkadaşlar kusura bakmayın. Hastahane masrafından dolayı paranın tamamını kullanmak zorunda kaldım. Açıklama geç yaptım çünkü para gelme durumu vardı. O kesinleşti Bu gece veya yarın öğleden sonra tüm.arkafadlara gönderimi yapmış olacağım. Bazı arkadaşlar hakkımda atıp tutmuşlar sağolsunlar. Bu forumda kaç bin tl dagittigimi bilmedikleri.icin olsa gerek onlara da hak veriyorum. Kalın sağlıcakla para gelir gelmez yollayıp bilgilendirme yapacağım
geçmiş olsun kardeşim virüse filanmı yakalandın

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,183
51,404
113
Reis geçmiş olsun Allah şifa versin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Arkandan konusan diyen benim kardeş öncelikle Allah şifa versin dedene ben hakkı konuştum burdaki yalaka olan insanlar gibi hayatta görmemiş yüzünü olan insanı para için savunmam burda seni para için savunuyolar ben hakikati söyledim bende çekiliş yaptığımda aynısını yaparsam sen değil herkes kelime yapsın sıkıntı yok ben parada değilim vermenede gerek yok ben neyse hak o konuştum

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,183
51,404
113
Arkandan konusan diyen benim kardeş öncelikle Allah şifa versin dedene ben hakkı konuştum burdaki yalaka olan insanlar gibi hayatta görmemiş yüzünü olan insanı para için savunmam burda seni para için savunuyolar ben hakikati söyledim bende çekiliş yaptığımda aynısını yaparsam sen değil herkes kelime yapsın sıkıntı yok ben parada değilim vermenede gerek yok ben neyse hak o konuştum
Şahsi konusuyorum ben bu adamı kaç yıldır forumdan tanıyorum para için savunmuyorum insanları yargılamadan önce Bi tanımak lazım ve ikincisi sanki sabahtan akşama kadar inşaatta çalışıp alnının emeğini alamıyorsun gibi Bi havan var onu çözemedim

Piston

TELETABİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,168
560
113
@Shellac bence çekiliş kurallarında değişikliğe gidilmeli. Bu forumu çok uzun süredir takip ederim, hemen hemen aynı kişiler çekiliş yapar. Bu gibi durumların önlenmesi için bir kaç madde daha eklenebilir.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,941
159,923
113
@Erkan4235 dostum konuşma uslübun yanlış @dancy35 bi bilgilendirme yaptı hemen tartışma konusu yaratmayın.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,941
159,923
113
@Shellac bence çekiliş kurallarında değişikliğe gidilmeli. Bu forumu çok uzun süredir takip ederim, hemen hemen aynı kişiler çekiliş yapar. Bu gibi durumların önlenmesi için bir kaç madde daha eklenebilir.
mesela dost nasıl bir madde

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Kimsenin kimseye bişey yaptığı yok , hatta forum yeni gelen üye ve eski üye ayrimi yapmayan tek forum , her konuda para sorarsan sorun olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...